Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lelki szerelmem keresem. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelki szerelmem keresem. Mit tehetnék ezeken kívül?

Figyelt kérdés

Várok, tanulok, fejlődök, ahogy sors mondja.

Gondolok rá, beszélek hozzá, meditálok s próbálok kapcsolatba lépni vele.

Segítsetek, adjatok tippet. Mit tehetnék még, hamarabb itt legyen megfelelő alkalom találkozóra?

Esetleg ha ismertek hasonló embert.:

Nagyon nagyon magas spirituális szinten van, mindig boldog, nincsenek gondjai, leírhatatlan mélységű szeretet van benne, nagyon okos, mély filozófiai gondolatai vannak, imád segíteni.

Vagy ha te magadra ismersz!, Egyszer 7:50 körül meditáltál s hallottuk egymást. Tudom, ez elég bugyuta módja próbálkozásnak, végre találkozzunk, de biztos te is tudod, mennyire mókás dolgok tudnak lenni. S ha ezt olvasod, meg is valósult.

... Oh, bár úgy lenne. >,<

Szóval előre is vételen minden válaszért, legyen az akármilyen. Hálám, hogy vagytok, minden jó szándékotok, mindenféle megnyilvánulásotok, s egy kis plusz emberi hála, ha nékem jó szándékkal válaszoltok. ))

2017. júl. 4. 12:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Remélem a spirituális kivetulesed írta eme szavakat, ha nem akkor fordulj orvoshoz mihamarabb, persze ne sámánhoz..
2017. júl. 4. 12:31
 2/20 A kérdező kommentje:
Az. ))
2017. júl. 4. 12:45
 3/20 anonim ***** válasza:
Ezt a meditalos beszelgetos dolgot en is csinaltam de megvolt hogy kivel , par szot beszeltunk, inkabb gondolati szinten vagy nem tudom! Ketlem hogy a masik fel is ezt csinalta pont akkor amikor en!
2017. júl. 4. 13:07
 4/20 A kérdező kommentje:

2#, te tudatalattijával cseréltél gondolatokat.

Én is sokat "beszéltem" úgy már vele, de amit itt említettem, tudatos volt. Éreztem ahogy tudatosan mondja, amikor hallom.

2017. júl. 4. 15:30
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem beszélsz le egy randit akkor alfában ? Egyszer biztos bejön.

30/f

2017. júl. 4. 15:38
 6/20 anonim ***** válasza:
51%

"Nagyon nagyon magas spirituális szinten van, mindig boldog, nincsenek gondjai, leírhatatlan mélységű szeretet van benne, nagyon okos, mély filozófiai gondolatai vannak, imád segíteni."

Ezt ugy hivjak, hogy Isten. :)

2017. júl. 4. 16:56
 7/20 anonim ***** válasza:
3# amugy tenleg, keresd meg es talalkozzatok, mert ha a spiritualis dolog csak a kepzelet szulemenye lenne akk ha sokaig csinalod elfogsz veszni benne!
2017. júl. 4. 17:08
 8/20 anonim ***** válasza:

Szia !

Ismerkedj emberekkel és egy idő után tudatosan bevonzod

azt az embert aki a másik feled. Én így vagyok vele.

Érdekes amit írsz, sok hasonlóság van köztünk.

Ha gondolod írhatsz privátba.

34/F

2017. júl. 4. 19:08
 9/20 A kérdező kommentje:

5#, Ez komplex, de próbálkozok hasonló kapcsolatfelvétellel, de manapság nem foglalkozik annyira elmeemeléssel, ahogyan én sem. Amikor ez történt is, csak 2 szót hallottam tőle.

6#, Igen, isteni önvalónkat elértek vagyunk.

7#, ... aaaaaha.. oké. :)) Azért én imádlak téged.

8#, Ezeket mind próbálom. Ragadom lehetőségeket, akárki megismerésére, noha nem erőltetem lehetőségek kialakulását s magát ismerkedést, de elég nyitott vagyok.., akár oly eseményekre elmenni, ahol tudom, én csak ülni fogok s hallgatni ahogy mások élvezik egymást. S igen, ezáltal megtalálom..

, De én főleg sorsot szeretném siettetni. Amint készen állunk..., s amint tökéletes lesz hozzá idő..., de én pont ezt szeretném siettetni. S e komplexumban szereplő mindent sürgetni. És ehhez várok tanácsokat.

2017. júl. 4. 19:17
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Érzed a hasadban a bizsergést?

Na azok a hormonok. Kielégületlen vagy.

Tudom, imádsz. Én is imádom magam, amikor ilyen bölcs vagyok.

2017. júl. 4. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!