Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelki szerelmem keresem. Mit tehetnék ezeken kívül?
Várok, tanulok, fejlődök, ahogy sors mondja.
Gondolok rá, beszélek hozzá, meditálok s próbálok kapcsolatba lépni vele.
Segítsetek, adjatok tippet. Mit tehetnék még, hamarabb itt legyen megfelelő alkalom találkozóra?
Esetleg ha ismertek hasonló embert.:
Nagyon nagyon magas spirituális szinten van, mindig boldog, nincsenek gondjai, leírhatatlan mélységű szeretet van benne, nagyon okos, mély filozófiai gondolatai vannak, imád segíteni.
Vagy ha te magadra ismersz!, Egyszer 7:50 körül meditáltál s hallottuk egymást. Tudom, ez elég bugyuta módja próbálkozásnak, végre találkozzunk, de biztos te is tudod, mennyire mókás dolgok tudnak lenni. S ha ezt olvasod, meg is valósult.
... Oh, bár úgy lenne. >,<
Szóval előre is vételen minden válaszért, legyen az akármilyen. Hálám, hogy vagytok, minden jó szándékotok, mindenféle megnyilvánulásotok, s egy kis plusz emberi hála, ha nékem jó szándékkal válaszoltok. ))
2#, te tudatalattijával cseréltél gondolatokat.
Én is sokat "beszéltem" úgy már vele, de amit itt említettem, tudatos volt. Éreztem ahogy tudatosan mondja, amikor hallom.
Miért nem beszélsz le egy randit akkor alfában ? Egyszer biztos bejön.
30/f
"Nagyon nagyon magas spirituális szinten van, mindig boldog, nincsenek gondjai, leírhatatlan mélységű szeretet van benne, nagyon okos, mély filozófiai gondolatai vannak, imád segíteni."
Ezt ugy hivjak, hogy Isten. :)
Szia !
Ismerkedj emberekkel és egy idő után tudatosan bevonzod
azt az embert aki a másik feled. Én így vagyok vele.
Érdekes amit írsz, sok hasonlóság van köztünk.
Ha gondolod írhatsz privátba.
34/F
5#, Ez komplex, de próbálkozok hasonló kapcsolatfelvétellel, de manapság nem foglalkozik annyira elmeemeléssel, ahogyan én sem. Amikor ez történt is, csak 2 szót hallottam tőle.
6#, Igen, isteni önvalónkat elértek vagyunk.
7#, ... aaaaaha.. oké. :)) Azért én imádlak téged.
8#, Ezeket mind próbálom. Ragadom lehetőségeket, akárki megismerésére, noha nem erőltetem lehetőségek kialakulását s magát ismerkedést, de elég nyitott vagyok.., akár oly eseményekre elmenni, ahol tudom, én csak ülni fogok s hallgatni ahogy mások élvezik egymást. S igen, ezáltal megtalálom..
, De én főleg sorsot szeretném siettetni. Amint készen állunk..., s amint tökéletes lesz hozzá idő..., de én pont ezt szeretném siettetni. S e komplexumban szereplő mindent sürgetni. És ehhez várok tanácsokat.
Érzed a hasadban a bizsergést?
Na azok a hormonok. Kielégületlen vagy.
Tudom, imádsz. Én is imádom magam, amikor ilyen bölcs vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!