Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy feledjem el reménytelen szerelmem, mert én már magamon nem tudom h mit tehetnék?
Soha se voltam szerelmes, csak belé. S borzasztó érzés h a távolság miatt nem jöhetett létre köztünk semmi. Oly annyira fáj. Már 4 hónapja megszakítottuk egymással a kapcsolatot. mégis örülten hiányzik. Mindig eszembe jut.Olyan társ volt számomra aki tényleg kellett nekem. S borzasztó elfogadni h sohasem lehetünk együtt.
Neki lett szinte rögtön barátnője, szóval ő most boldog. Nekem is lett párom, ámbár irányában nem érzem azt a kötödést. Jó vele de mégse érzem azt az erőt magamban mint a reménytelen szerelmem mellett. Tudom jól h ha ellökném magamtól megbánnám, mert tényleg jó ember. Aki szeret engem. Én is érzek vmit iránta, de nem tudom neki átengedni a szivemben a helyet. S fogalmam sincs h mit tehetnék. Tudom az lenne a tisztességes ha elküldeném, de azzal csak magamnak tennék rosszat, mert visszazuhannék a depressziós időszakomba. S annak semmi értelme h örökké emésszem magam és h mindenkit ellökjek magamtól.
Nem tudom h mit tehetnék. Hogy feledjem el? Vagy tán sosem fogom...
Kérlek segítsetek h mit tegyek? Szeretnék boldog és kiegyensúlyozott lenni, anélkül h bárkit is bántanék. ( Tudom h páran úgy vélik h gyerekes vagyok, meg lehet, de akkor is így érzek.)
elkeseredett 20L
már októberben tudtam h a reménytelen szerelmem csak álom marad, szóval azóta ez nyilt titok volt. de mégis beszélgettünk akkor még. A srác pedig szeptember óta közeledett hozzám. szóval iszonyatosan türelmes volt. s ezért gondoltam h ő tuti nem használna ki ha ennyit várt rám és komolyan gondolja.
Emelett jóérzés vele lenni. De nemvagyok magamonkivül a csókjától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!