Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy fiúba. Erről senki sem tud, még a legjobb barátnőm se. De rájöttem, hogy a fiúnak van egy barátnője és így már reménytelen a szerelmem. Meg kellene beszélnem a barátnőmmel vagy esetleg a fiúval?
1: ha az a Netti vagy Letti visszamondja a Daninak akkor nem jó barátnő...
2: egyáltalán nem reménytelen...én szerelmes vagyok egy Dani nevezetű fiúba...tök reménytelen volt...aztén mégis csak kisült belőle egy kissebb kapcsolat...
szerintem ha eléggé megbítol a bnődben akkor mond el neki...
sok sikert a fiúhoz...:)
1. olyan nincs, hogy valami reménytelen. :) Én a helyedbe várnék amíg szabad lesz, és nem mennék bele a kapcsolatába. Beszélgess vele, és figyelj rá, érd el, hogy a barátja legyél. Hisz barátságból a szerelem már csak egy kis út, amit könnyebb megtenni. :) Már ha Dani is ezt akarja.
2. Ha felmerült benned az, hogy Netti/Letti esetleg tovább fogja adni, akkor el kéne gondolkoznod, hogy tényleg ő-e a legjobb barátnőd.... És ha igen, akkor mért nem bízol benne? Mond el neki nyugodtan. :) És pláne ha járt is Danival, akkor még ötletei is lehetnek, hogy hogyan hódítsd meg. :)
Letti Netti Dani Anyuka Apuka... túl sok a szereplő, nem tudom követni. :D
De egyébként szerintem sem kéne senkivel beszélned, ha egyszer már foglalt a srác...
1. Inkább ne mondd el senkinek. Az a biztos.
2. Szerintem az például nem lenne hülyeség ha néha beszélgetnél is a sráccal. Adj esélyt neki, hogy megismerjen. Mondjuk ne azzal kezd, hogy tetszik neked, meg szerelmes vagy meg ilyenek. Csak simán csevej.
3. Nem tudom hány éves vagy, de van egy olyan sejtésem, hogy ebben a korosztályban még nem tartanak olyan sokáig a párkapcsolatok, nem olyan mélyek. Bár van kivétel. Szóval még lehet esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!