Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ebben az érzelmi zűrzavarban?
Jobb lenne most egy ideig egyedül lenni. Nem keresni, nem hívni és nem reagálni. Hogy kicsit jobban átlásd a dolgaidat.
Kell a távolság.
Nekem innen úgy tűnik, hogy fellángolás volt részéről a dolog. Nem igazi szerelem.
És szerintem te ennél a másodhegedűs szerepnél sokkal többet érdemelnél.
Szóval jó lenne ha békén hagynád egy időre amig el nem tudod dönteni mit is akarsz. A távolság sokszor más színben tünteti fel a dolgokat.
Most akkor szeretnél nyaralni menni, vagy nem?
Ha szeretnél, akkor menjél, eddig is belefért. Ha te nem mész, talál valakit akit elvihet helyetted, ne aggódj. Utána meg eldöntöd, hogy szakítasz-e.
Ha nem érdekel a nyaralás, akkor csak annyi a kérdés szakíts-e vagy ne. Nyilván ha akarsz még az életben normális párkapcsolatot, akkor szakíts és keress egy normális férfit. Ha megfelel az örök második szerepe, amíg a pasi nem un meg téged, akkor pedig folytasd nyugodtan ahogy eddig.
Én is voltam nemrég ilyen helyzetben! Ugyanezeket mondta nekem is! Persze,mi mást mondanának,mint hogy nincs semmi köztük az ágyban... :P
Kiléptem ebből,nagyon nehéz volt, de megérte!
Lehet, hogy az lenne a legjobb, ha tiszta vizet öntenél a pohárba. Mondd el neki, hogy szereted, szép volt jó volt, de ennyi volt, mert elmúlik az életed. Felajánlhatod, hogy elkíséred a nyaralásra, mint egy utolsó szép közös élmény, ahol lezárjátok ezt az öt évet. Pezsgőztök egyet a tengerparton, még utoljára pár napig hazugságok nélkül jól érzitek magatokat együtt, aztán szépen búcsút vesztek.
Így nem csapod be se magadat, se őt. Ha így inkább nem vinne magával, akkor szépen szakíthattok az utazás előtt.
Ha munkahelyi kapcsolat, akkor mindenképp jobb lenne barátilag lezárni, hacsak nem tervezel egyben munkahelyváltást is.
Nyitott kapcsolatban vannak és úgy néz ki most te is abban vagy. Ha nem megfelelő és monogám kapcsolatot szeretnél, akkor inkább lépj le. Döntened kell, hogy a saját terveidet valósítod meg vagy megelégszel pótlékokkal. Előbbi esetben van esélyed elégedettnek/boldognak lenni, a másik esetben viszont mindenképp megalkuvásra kényszerülsz.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!