Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék ebben az érzelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ebben az érzelmi zűrzavarban?

Figyelt kérdés
Kérem ne ítéljen el senki,csak segítő szándékú emberek írjanak.5 éve szerető vagyok,munkahelyi kapcsolat. Az elején a pasi azt mondta nincs már úgy együtt a feleségével,elhittem..sok hétvégét töltöttünk együtt,elvitt sokszor külföldre nyaralni..az utóbbi időben viszont a nővel is eljár nyaralgatni,utazni.nekem ez már gyanús,hiába tudnak mindent egymásról(a nőnek is van pasija) Mostanában nem tudok aludni,szakítani szeretnék vele,de júliusban nyaralni visz..Mit válasszak? Bírjam ki addig és menjek el vele? Én egyedülálló vagyok,sokat vagyok egyedül..most már a szabadidejét is inkább a feleségével tölti..Eddig megbékéltem vele,de most már alig ad a kapcsolatunkba energiát..legszívesebben úgy megmondanám,hogy elég volt..de ez a nyaralás..ráadásul tengerpart..de nincs kedvem vele menni,pedig nagyon szeretem..mit tegyek?

2017. jún. 26. 08:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nyaralni semmiképp ne menj el vele. Minek? Irtad, hogy nem akarsz igy elmenni, ergo nem tudnád jól érezni magad. Menj akkor inkább nyaralni egy barátnőddel oda, ahol jobban érzed magad.

Egyetértek a feljebb irtakkal: ideje lenne az önbecsülésed összeszedni. Könnyen lehet, hogy a feleséggel újra szorosabbra fűzték a szálat. Te itt sose leszel főszereplő, ne egy ilyen "kapcsolatban" keresd a boldogságot. Nem gondolod, hogy neked is kijárna egy normális, igazi kapcsolat végre?

Sok sikert!

2017. jún. 26. 11:51
 12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) csak azt nem értem,hogy mi értelme van ennek..ha minden jó és szép közöttük,miért nem dob ő ...
2017. jún. 26. 12:05
 13/18 anonim ***** válasza:
Hogy miért nem dob? Mert jót tesz az egójának, hogy egy fiatal pipi szalad utána.
2017. jún. 26. 12:08
 14/18 anonim ***** válasza:

Azért nem dob, mert neki ez ÍGY JÓ. NEKED VISZONT NEM!

Ő sose fog dobni, szóva dobbants.

2017. jún. 27. 09:52
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"huszonéves vagyok..végül is volt időm.. "

A szokásos hiba. Ebben az életkorban végtelennek, legalábbis végeláthatatlannak tűnik az élet. 32-35 körül vált a biológiai óra, és meg fogod látni, hogy semmire se elég egy nap. A hetek, hónapok úgy suhannak el, hogy észre sem veszed. Majd akkor fogod sajnálni a most eltékozolt idődet. Meg azt, hogy kinőttél a tanulókorban. Most talán még nem késő bedobni a kezdő tétet. Ismerkedni, pofonokat begyűjteni és tanulni belőlük. Később sokkal nehezebb lesz.

2017. jún. 27. 14:29
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia.

júliusban nyaralni visz..Mit válasszak? Bírjam ki addig és menjek el vele? Én egyedülálló vagyok,sokat vagyok egyedül.

Jó sokáig bírtad mint szerető, öt év az nem kevés, és most a nyaralása miatt volnál vele 2-3 hétig, ja és plusz egy pár szex kedvéért.

Szerintem soha nem fog szakítani, nyitott kapcsolatban élnek a feleségével együtt.

Te csak második vagy :(

Keres olyat ki nem csak a szex miatt van veled, ki azért szeret téged mert olyan vagy amilyen.

Én is egyedül vagyok, bár nekem vannak gyerekeim is :), de inkább a rossz , sokszor jobb ha nincs is.

Szerintem.

2017. jún. 28. 08:34
 17/18 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenképp megvárom a nyaralást,és ott elmondom neki őszintén amit érzek..ott van némi meghitt pillanat,jobban lehet tálalni.egyébként nem hiszem,hogy könnyeket eresztene értem..mivel nem vált még el,a feleségéhez ragaszkodhat leginkább...ha én nem majd jön más...de elválni szerintem sosem fog,még akkor sem ha szerelmes lesz újra..
2017. jún. 29. 22:44
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem arra figyelj, hogy ne tagadd meg ezt, ha szép volt. Márpedig azt érzem az volt. Azt érzem ez nem csak miatta van most, hanem te tovább akarsz menni. Szerintem is menj el vele nyaralni, de veszélyes lesz, mert egy másik környezetben ahol nincs feleség és hétköznapok lehet azt fogod látni milyen jó lehetne. De ha ott is azt érzed tovább vezet már az utad akkor tudod mit akarsz majd legalább.

Szerintem nincs mit megbánnod ezen, ha jól értem ez egy szerelmi kapcsolat volt.

A munkahely lesz majd kemény. Lehet lehetne az az első lépés hogy keresel egy újat :)

2017. júl. 11. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!