Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedvell egy fiu kollegam, akit en is, de csak most vettem eszre, azt hittem neki nem tetszem. Mit tehetnek?
Figyelt kérdés
Sokat beszelgettunk, kerdezet mindenfélét a csaladomrol a terveimről. Sokban hasonlo az elkepzelesunk. A bokkenő, hogy van parom. A kapcsola nem egyszeru olyan se veled, se nelkuled, eleg lapos es hiaba szeretem valahol megsem mukodik. Tudja a masik fiu is, mert kerdezte es azt mondta ő is szeretne végre egy normalis kapcsolatot. Akkor még nem tunt fel csak utolag, hogy valoszinu erez o is valamit irantam, ahogy beszel es neha megis erint. Mire le esett mar nem beszeltunk. Lattam, hogy kerul ezert en kezdtem vele beszelgetni Mostmar olyan o is mint regen, de tavolsag tarto. Mit tegyek? Az a helyzet, hogy nagyon kedvelem.2017. márc. 22. 08:25
1/5 A kérdező kommentje:
kedvel*
2017. márc. 22. 08:26
2/5 anonim válasza:
Döntsd el, mit akarsz, de ne legyél tisztességtelen a jelenlegi pároddal szemben.
3/5 A kérdező kommentje:
nem akarom megbántani, de átverni meg jobban nem. Egyiketsem
2017. márc. 22. 08:56
4/5 anonim válasza:
Először is tisztázni kellene a jelenlegi helyzeted, ha nem jó a kapcsolatod, akkor törekedni a megjavítására, vagy szakítani. Utána meg azzal kavarsz, akivel csak szeretnél.
5/5 anonim válasza:
Ha már valaki más után kacsingatsz az már rossz.
Az már a jelenlegi kapcsolatod végét jelenti, inkább szakíts vele, gondolj abba bele te mit éreznél ha megtudnád hogy a jelenlegi párod ezt csinálja és gondolja másról a hátad mögött.
Szakítás után úgyis kiderül minden hogy akarjátok e egymást és újra összejöttök vagy már megérett végleg a szakítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!