Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki egy éve már lassan tetszik. Nagyon sok akadályt látok kettőnk között. Kicsit bonyolult de meg próbálom le írni remélem érhető lessz.

Szóval az ő családja egy olyan családdal barátkozik akik minket utál . Én nem vagyok olyan fiú hogy az a nagy bulizós stb. Igazból egy lánnyal se szoktam beszélni és állatokat tenyésztünk pl szarvasmarha. Aki tetszik nekem gazdagok mik pedig átlag alattiak vagyunk sajnos. Valahogy nagyon meg fogott nem a pénz érdekel hanem ahogy szembe nézett egyszer és nem tudom mit tegyek

2017. máj. 25. 00:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Húha ezt bekérdezted.. Nehéz ügy.

Minden válaszoló a saját habitusa szerint fogja támogatni, vagy ellenezni.

Én a NEM pártján vagyok, pedig szerelmes romantikus alkat vagyok, de akkor sem erőltetném ezt a kapcsolatot.

Eleve feszültséget kelt benned, és szerintem őbenne is feszültséget fog kelteni a helyzet. 44 éves nő vagyok. Élettapasztalatom alapján azt mondom, tegyél le róla, mert ha meg is hódítod őt, nem biztos hogy meg is tudod tartani.

Ráadásul addigra már jó sok kellemetlenség is történik veletek.

Az is lehet, épp te leszel az, aki már később nem akarja az egészet, mert túl sok a feszkó, az pedig megöli a szerelmet.

2017. máj. 25. 00:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nekem ennyire tetszene a csaj, én leszarnám a családi problémákat, én mindent bevetnék a csajért. És a csaj családja ha megismer nem feltétlen kell hogy utáljon mert azok utálnak. Szóval én tojnék mindre nagy ívben
2017. máj. 25. 01:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Szólítsd meg, és hívd el találkozni kettesben. Egy teára, fagyira, italra, bármire, amit szeretsz.

Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak. A legtöbben le akarnak beszélni róla. Az emberek zöme behatárolja magát, én nem tenném. Nem az a lényeg, hogy ki mivel foglalkozik, ki honnan származik. Ezt felejtsd el.

Különben is, mit veszíthetsz?

33F

2017. máj. 25. 06:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Én hasonló helyzetben összejöttem egy nővel 24 éves koromban (én átlagos anyagi helyzet, a lányék nagyon gazdagok). A nő és kötöttem semmi feszültséget nem okozott, de a családja nem kedvelte a helyzetet, pedig nem kellett soha semmi, pályakezdő voltam nem túl jó fizetéssel, de nagyon jó karrier kilátásokkal, szóval nyaralást pl simán fizettem felesben.

A család hol éreztette, hogy milyen szerencsés vagyok, hol meg akartak vásárolni. A végén 5 évig húztuk amikor válasz elé állítottam, költözik velem albérletbe, és egészséges távolságot tartunk a szüleitől, vagy marad a családi házban, és továbbra is a szülők mindenbe beleszólnak (a lánynak is volt munkája, simán hagyhatta volna a szülői anyagi függést).

Maradt.

Nekem azóta volt pár kapcsolatom, és nagyon sikeres lettem a munkában, jó fizetéssel, ő még mindig egyedül otthon az aranykalickában, pedig lassan 8-9 év telt el.

2017. máj. 25. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!