Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lelki szerelmem keresem. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelki szerelmem keresem. Mit tehetnék ezeken kívül?

Figyelt kérdés

Várok, tanulok, fejlődök, ahogy sors mondja.

Gondolok rá, beszélek hozzá, meditálok s próbálok kapcsolatba lépni vele.

Segítsetek, adjatok tippet. Mit tehetnék még, hamarabb itt legyen megfelelő alkalom találkozóra?

Esetleg ha ismertek hasonló embert.:

Nagyon nagyon magas spirituális szinten van, mindig boldog, nincsenek gondjai, leírhatatlan mélységű szeretet van benne, nagyon okos, mély filozófiai gondolatai vannak, imád segíteni.

Vagy ha te magadra ismersz!, Egyszer 7:50 körül meditáltál s hallottuk egymást. Tudom, ez elég bugyuta módja próbálkozásnak, végre találkozzunk, de biztos te is tudod, mennyire mókás dolgok tudnak lenni. S ha ezt olvasod, meg is valósult.

... Oh, bár úgy lenne. >,<

Szóval előre is vételen minden válaszért, legyen az akármilyen. Hálám, hogy vagytok, minden jó szándékotok, mindenféle megnyilvánulásotok, s egy kis plusz emberi hála, ha nékem jó szándékkal válaszoltok. ))

2017. júl. 4. 12:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
7#amugy tok erdekes amiket irsz , en az universumra szoktam hakgatni mert ugy minden mindennel osszefugg es mi csak azoknak az akcioknak a reakcioi vagyunk , vagyis en ugy gondolom, igy az universum jeleira fel szoktam figyelni es sok dolgot osszekotni igy valaszokat kaphatok! En is imadlak :)
2017. júl. 4. 20:35
 12/20 A kérdező kommentje:
10#, Téged sajnálva imádlak. De egyszer leszel még köztünk. ))
2017. júl. 5. 02:46
 13/20 anonim ***** válasza:

Tegnap 21.10-kor imádkoztam hogy vonzzam be a párom. 41 éves nő vagyok. Ma rámírt egy 68 éves ember a társkeresőn..:D

szerintetek próbáljam meg??? :P

2017. júl. 5. 14:58
 14/20 anonim ***** válasza:

..ja, a közös jövő stb.! reményében. De nekem erről egy koporsó ugrott be tudom nem szép.....

:O azon gondolkozom most ez mi??

2017. júl. 5. 14:59
 15/20 anonim ***** válasza:
Lomini köztünk van.....
2017. júl. 28. 21:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Nagyon sokat kell még tanulnod, fiatal barátom! :)
2017. aug. 6. 14:05
 17/20 anonim ***** válasza:
Erre nem elég ám a meditáció. Mozdulj ki, ismerkedj meg minél több emberrel, járj közösségekbe, meglátod, a neked legmegfelelőbb ember is köztük lesz :-)
2017. aug. 6. 16:50
 18/20 A kérdező kommentje:

16#, Így van. S még így is évszázadokkal idősebb vagyok nálad, drága gyermekem s bár neked is csak ilyen sokat kéne tanulnod mint nekem.

17#, Nem érted kérdés lényegét. S úgy fogalmaztál, nekem nem biztos, érted, én egyetlen, bizonyos tudat keresek.

2017. aug. 6. 22:23
 19/20 anonim ***** válasza:
Mit szívsz? Kèrnèk belőle!
2017. aug. 6. 22:48
 20/20 A kérdező kommentje:

19#, ))

Már nem idősszerű e kérdés.

Legjobbat mindőtöknek.

2017. aug. 10. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!