Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezeljem? Nem bírom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem? Nem bírom elviselni már

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, színészetet tanulok, ezért sokat járok fellépni. Van egy 27 éves férfi, akivel együtt járunk fellépni, szinte hetente. És én sajnálatos módon beleszerettem. Nem csak fellángolás, én komolyan szeretem őt. De felesége van. Persze eszembe sem jutott belekotnyeleskedni a kapcsolatukba, ezért csendben tűrtem, szenvedtem, hogy nem lehet közöm hozzá. Ő ezt észrevette, és már beszélgettünk erről. Nem csinált belőle ügyet, mondta, hogy nem akar megbántani,nem akatja hogy rosszul érezzem magam stb. Változatlanul ment tovább minden, mostanáig. Mert most már nagyon rosszul érzem magam. Hétvégén volt egy 2 napos fellépésünk, és eljött a felesége is. Én lelkileg kicsit összezuhantan, de hát nem volt mit tenni. A legrosszabb meg az volt, hogy láttam a srácon is, hogy idegesíti a dolog. Folyamatosan úgy nézett, mintha azt várná, hogy ránézzek elbőgjem magam, ő meg majd odajöjjön vígasztalni. Egész végig ő is meg én is olyanok voltunk mint az időzített bomba. Csak én épp a sírás határán voltam, ő meg már azon is felhúzta magát ha hozzászólt a felesége. Hazafele odaült mellém pár percre, megkérdezte, hogy vagyok majd bocsánatot kért. Nem mintha az ő hibája lenne bármi is. Fogalmam sincs elmondhatta e a feleségének a dolgot mert míg mindenkinek bemutatkozott,beszélgetett hozzám oda se jött 2 napon keresztül. (Nem mintha hiányzott volna) de fura volt. Most nem tudom mit tegyek. Hagyjam ott a színészetet csak miatta? Lehet megkönnyítené a dolgomat, de elég gyáva dolog lenne. De így meg megszakad a szívem akárhányszor rámmosolyog, megölel.

Valami tanács?

2017. máj. 29. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:
28%

Nem túl bonyolult... Ha nincs gyerekük, akkor talán megérné valahogy megtudni, hogy ő hogyan áll hozzád.

És ha esetlegesen kölcsönös a vonzalom, akkor erről komolyabban is beszélni, először csak 4 szemközt, majd a feleséget is beleavatni, mindenféle sunyiskodás és ilyesmi nélkül.. Tiszta lappal.

A gyerekeket azért hangsúlyoztam ennyire ki, mert azért az már egy összetartó erő marad 2 felnőtt között, de még ez sem zárja ki a ti kapcsolatotokat.

Összegezve, most a világ szeme a férfin van, mert ha ő szereti a feleségét, te tehetsz bármit, akkoris ki fog tatani mellette.... ha meg nem szereti, hajlamos lenne egy új kapcsolatra pl veled, akkor ott gondok vannak a házasságában, ami még kérdés, hogy megoldható e vagy sem. Amennyiben úgy érzi, hogy megoldhatatlan és nem érzi szükségét a tisztázásnak, abban az esetben lép érvénybe, amit fentebb írtam.

N

2017. máj. 29. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy te ennek a pasinak bejössz. Tetszel neki, sajnálja is, hogy így alakult a találkozásotok, de házas, így valószínűleg ő azért feszült, mert nem lehet semmi, pedig akarná. Azért kér bocsánatot, mert tudja, hogy félreérthetően viselkedik, és hogy neked fáj, mikor a feleségével látod. Én ezt szűröm le.

De. Kicsit sem buzdítanálak arra, hogy bármit lépj, sőt! A színészetet ne hagyd ott, de őt próbáld meg kerülni. Lehet, hogy megvan a vonzódás, a kémia, de ez tiszavirág életű, és te fogsz sérülten kiszállni az egészből, egy-két kalandos éjszaka után. Ha komolyan érdekled Te, és nem csak fellángolás, akkor lépni fog: Elválik. Amíg nem, addig ne a jeleket fejtegesd, mert azzal semmire nem mész.

Próbáld meg kiverni a fejedből!

2017. máj. 29. 14:56
 3/8 anonim ***** válasza:
51%

Nyilván nem a Színház és Filmművészeti Egyetemre jársz.

Keress másik helyet, sok mindenféle tanfolyam van a témában.

Vagy nőj fel, és ne foglalkozz a sráccal.

Beleszerettel , komolyan, ja , persze.

A nejét azért vitte el, hogy szállj már vissza a földre.

2017. máj. 29. 14:57
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Játszd el, hogy nem érdekel...

Amúgy sem jövünk össze kollégával, de különben is házas.

2017. máj. 29. 15:01
 5/8 anonim ***** válasza:
21%
A nő helyében simán kiütnélek.
2017. máj. 29. 15:09
 6/8 anonim ***** válasza:
39%

Milyen érdekes, hogy lepontozott mindenki!

Pedig ez a nagy igazság! Ha férfinek teljesen semleges, akkor fölösleges a kédezőt kiütni meg ilyesmi.

Ha valaki nem boldog, akkor miért maradjon benne egy szr házasságban?

Ha meg boldog, akkor meg nyilván tárgytalan az egész, a kérdező a fejére is állhat, akkorsem fog többet látni benne, csak a kollegát.

1-es voltam.

2017. máj. 29. 15:14
 7/8 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy a nő helyében simán kiütnélek? Az ég világon semmit se csináltam, nem próbáltam elcsábítani tőle a férjét. Sőt azt is leírtam, hogy nem akarok belekotnyeleskedni a házasságukba, ha szeretik egymást. De vak se vagyok, hogy látom máshogy viselkedik velem a srác, mint eddig viselkedett.

Itt páran nagyon nem tudnak szöveget értelmezni.

2017. máj. 29. 15:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

l. Nem csinált belőle ügyet, mondta, hogy nem akar megbántani,nem akatja hogy rosszul érezzem magam

szerintem ez azt jelenti, h. nem akar tőled semmit, és amit érez irántad, az nem több szánalomnál, sajnál téged, h. szenvedsz.

szerintem hagyj fel ezzel a látványos szenvedéssel, mert tisztára manipulatív.

ha látja, h. drámakirálynő vagy, és a bőgés határán, persze, h. törődik veled.

emberi gesztus.

deha érezne irántad vmit, azt te a metakommunikációjából észrevetted volna.

hogy ilyen lazán, minden zavar nélkül beszélt veled arról, h. észrevette, h. belezúgtál, az azt jelenti, h. nem érez irántad semmit.

és ha a felesége hűvös volt veled, az is érthető, nyilván nem hülye, és látta, h. milyen szemekkel nézel az Ő férjére.

Hagyjam ott a színészetet csak miatta?

eszednél vagy, mikor ilyeneket írsz??

eldobnál mindent egy pasi miatt?

ideje felnőni, és érett emberként viselkedni!

a kollégád házas, hagyd őt békén ezekkel a látványos érzelmi kitörésekkel, és koncentrálj a munkádra.

ha színi pályára akarsz lépni, ennél nagyobb önkontrollra és fegyelmezettségre lesz szükséged.

sok a kísértés, de tudnod kéne viselkedni, és józanabbul gondolkodni.

2017. máj. 29. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!