Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy éreznétek magatokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy éreznétek magatokat a helyemben, egy ilyen nő után? (story lent)

Figyelt kérdés

Most középkorú vagyok. Annak idején amikor a középiskolában elsős voltam megismertem egy lányt, aki akkor ballagott. És először olyan ránézek, köszönök futó ismeretségnek tűnt. De rövid idő alatt úgy éreztem belezúgtam. És furcsa volt, mert én egy viszonylag vékony, tehát nem kigyúrt, és nem is divatguru, átlagostól átlagosabb fiú voltam. Míg Ő magasabb, szép, karcsú, fehér, fekete hajú kékszemű, egyszerű de hatásos arcú, népszerű. Egyszer amikor lett alkalmunk többször beszélgetni, jobban megismertük egymást és sok időt töltöttünk együtt. Amikor már ő elballagott is sokat találkoztunk, és jóbarátok lettünk.

A pasija: Ő egy hozzávaló pasi volt külsőleg, ezt nem is ragozom túl. De nem tudott vele érzelmileg sem beszélni, csak együtt voltak. Megcsalta a fickó.

Ilyenkor mindig én beszéltem vele, azt mondta más nem érti így meg. És egyszer minden meglepetéssel az első csók elcsattant. És titkos viszonyba kezdtünk. Nem értettem ha szakítottak miért kell titokban lennie. De minden szép volt, megelégedtem egyenlőre ezzel. És eltelt néhány év és én is elballagtam,d e ez idő alatt mindig egyre kevesebbet találkoztunk. És más lett. Aztán láttam, hogy újra összejöttek. És lementem hídba.

Amikor találkoztunk el akarta titkolni, amíg lehet. És amikor kérdőre vontam, akkor úgy tett mintha nem akarta volna titkolni, és nem szívesen jött volna össze vele. És egy két hétig még így (akart) tett(tenni), mintha én valami hülye lennék. Rondán összevesztünk amikor utoljára láttam, mert közölte, hogy terhes, és Vele fog maradni én meg tűnjek el. A fejemhez vágta, hogy "ugye nem képzeltem, hogy majd engem választ, mert ki vagyok én?, lúzer, minden tekintetben,és neki nem elég a pénz, jólét, hanem a menő pasi kell". meg hogy "tönkretenném az életét ha vele maradnék.". És többet nem találkoztunk. És furcsa, valahogy többet azt sem éreztem, hogy szeretem, pedig előtte nagyon is azt hittem. Miért?

Ti hogy éreznétek magatokat? Mennyire fájt volna? És miért nem akart többet látni? Milyen ember az ilyen nő?

Eddig nem is gondoltam vissza erre, vagy arra hogy a szemébe vághatnám még az életben amit akkor visszafogtam, de most nem rég úgy döntöttem felhívom. Mert bár fáj, szükségem van rá. Én itt állok egy fillér nélkül, és súlyos adósságcsapdába kerültem, amivel az eddigi egzisztenciám veszélybe került. És Tőle kellett kérnem, először forgó gyomorral, de már nem. Megszereztem a számát, de folyamatosan lecsapkodta a telefont, mire hajlandó volt felvenni. Elmondtam neki, hogy ne panaszkodjon, ennyi évig nem mentem a közelébe. De segíteni kell. Közölte, hogy nem óhajt segíteni. Én ezt vártam előre, és majdnem bele is nyugodtam. De aztán azt mondtam neki, hogy ha nem akarja, hogy odamenjek és meséljek a pasijának, a gyerekének(gondolom csak az az egy van) arról, honnan ismerjük egymást akkor segítsen. Még vonakodott több hívásnál. De most találkozik velem nemsokára. Ti milyen érzéssel mennétek oda? Ismerve a sztorit. Nem arra gondolok, hogy hogy néz ki most, mert azt tudom. Illetőleg mivel megfordult a fejemben, megkérdezem: ti utána találkoznátok a családjával? Ha jó ha nem jó, szívesen elbeszélgetnék a férjével, és megkérdezném mennyit tud róla. Ti? Bár azt gondolom fog adni ha már találkozunk, legalább is remélem. De Én miért legyek vele más mint Ő volt velem, ha évekkel ezelőtt is??

Mi a véleményetek? Valamit túlreagálnék?

2017. júl. 31. 16:56
 81/93 A kérdező kommentje:
*#79 bocs
2017. júl. 31. 22:58
 82/93 A kérdező kommentje:

Várj ezt javítom, félbe írtam.

Aztán: néha ágyba bújni. Velem? Igen megtörtént, sokszor, de pont velem? Mert hogy se gazdag se jóképű nem voltam kifejezetten, igaz az a pattanás farm se kifejezetten, hanem átlagos, túlzottan is. Leírtam asszem mi volt a különbség köztünk.

2017. júl. 31. 23:27
 83/93 anonim ***** válasza:
87%

Ő ilyen volt,ilyen most és ilyen is lesz! Nem jelentettél neki semmit,most hirtelen előbukkansz a semmiből,de nem ám csak azért,hogy megkérdezd,hogy mi van vele!!?Nem,Te pénzt akarsz,azt akarod,hogy rángasson ki a c@rból,amit Te magadnak okoztál,neki ehhez semmi köze! Most komolyan,Te jól vagy összerakva? Szép is lenne ha egy tiniszerelmem most kinyomozná a tel.számomat,hívogatna,nem venné magát észre,hogy nem óhajtok vele beszélni,mert nincs mit!Ráadásul bevágná,hogy 20 évvel ezelőtt jóba voltunk,ugyan lökjem már meg pár százezerrel vagy millával,mert Ő most qrva c@rba van! hát ki nem c@rja le!? Nem is tudom,hogy képzelted ezt,hiszen esetleg rokonnak,testvérnek segít az ember,de egy nagyon régi ismerősnek,akiről azt sem tudtam él vagy hal-e,hát nem! És azt sem hiszem el,hogy ez most lett ilyen fontos,hogy megtudd miért így vált el tőled!Nem,ez benned volt eddig is,Te ezen nem tudtál túllépni,csak elfojtottad eddig magadban!

Fogadd el Ő ilyen,teljesen felesleges az energiádat ilyen hülyeségekre pazarolni!

Egyébként az imént az is eszembe jutott,ez egy kitalált történet,semmi nem igaz belőle! Egész nap itt nyomod,nagyon ráérsz,ugrassz minden kommentre,stb! Talán szabadnapos vagy? Merthogy partnered nincs,az q.rva hétszentség,mert nincs az a nő aki ezt elviselné,hogy az ura egész nap az ökörségével szórakozzon a gép előtt!

Esetleg van még egy verzió:már bent vagy zárt osztályon! :)

2017. júl. 31. 23:30
 84/93 anonim ***** válasza:
74%

Mi oka volt rád csapni a telefont eleinte, ha nem tudhatta, hogy ki keresi? Kicsit bűzlik nekem ez a sztori (a többi része is).:D

Előttem már mindent elmondtak. Az emberek jelleme olyan ütemben fejlődik, változik, hogy sok esetben már hónapokra visszamenőleg sem képesek újból belehelyezkedni az akkori érzéseikbe egy adott probléma kapcsán, egyszerűen addigra már hidegen hagyja őket az ügy, másképp, higgadt fejjel gondolnak vissza rá, már ha egyáltalán visszagondolnak. Ha túl lettél volna/lennél a nőn, nemhogy nem jutott volna eszedbe hozzá fordulni a nyűgöddel, de a neve is alig derengett volna így, 20 év távlatából. Ami köztetek volt, mára csupán egy nagyon távoli, homályos emlék lenne a számodra, teljes mértékben leszarnád az okokat és a válaszokat, a jelenlegi életedre akarnál koncentrálni. Megmagyarázhatod a dolgot kíváncsisággal és társaival, attól még ez lesz az igazság.

2017. júl. 31. 23:33
 85/93 A kérdező kommentje:

Na most mondd meg.... :) Vajha melyik verzió a valóság?

Van azért egy megjegyzésem. Miért kéne hogy az asszony tudja hogy én mit írogatok és hol? Miért kéne lássa? És mi köze ennek bármihez? Ez az első amit megkegyeznék. A második már az, nem mindegy a téma szempontjából, hogy hol vagyok és mit csinálok és ma miért reagáltam mindenre? Egyébként ez sem titok. Mert valahol le kellett vezetnem, és az igazsághoz tartozik hogy attól függetlenül nem számítottam rá hogy akár egy válasz is érkezik rá, de hogy háromnál több azt biztos nem. Ehhez képest még beszélgetni is tudtam a dologról. És képzeld ha nem értem volna rá, akkor nem írtam volna ki.

Na maradt két alternatíva. :) Ahhoz inkább kérdést írnék. Ha úgy gondold hogy vagy nem igaz vagy már a zárt osztályon vagyok akkor csak azt nem értem ha ennyire idegesít, mi a f@xnak olvasod?

Szóval ezt nem értem, elvileg itt ehetne komolyan beszélni, azt nem értem aki úgy ebszél hogy nem érdekli vagy nem akar.

Bár a tárgytól ismételten eltértünk. De lényegtelen is, továbbra is zanzásítod aminek értelme nincs.

2017. júl. 31. 23:41
 86/93 A kérdező kommentje:

#84 ebbe nem is kötnék mert lehet benne valami, tekintve az eddigi összes választ is.

De annyit hogy akkor csapta rám a telefont amikor már tudta hogy én vagyok.

2017. júl. 31. 23:43
 87/93 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan lehetne beszélni normális dolgokról,nem 20 évvel ezelőtti sérelmekről,amin nem tudsz átlépni! Az itt válaszolók ebben nem tudnak segíteni,esetleg jó tanáccsal,hogy fordulj szakemberhez!

Ne aggódj,nem idegesít,csak egyszerűen nem hiszem el,hogy létezik ilyen ember akinek hiába írták le 120x,még mindig ragaszkodik az ős régen történt dolgok megfejtéséhez! :)

Ha asszonypajtásod nem tud róla az is gáz,mert nem tudja akkor,hogy milyen emberrel él együtt! A háta mögött akarsz Colombót játszani,minthogy neki küldenél szerelmes üziket! :)

Kiírt kérdésed utolsó mondatára a válasz:igen,túlreagálod,nem is kicsit! Pihenj most már le! :)

2017. aug. 1. 00:04
 88/93 A kérdező kommentje:

Pedig hidd el minden féle ember létezik. :) és igen elégszer megkaptam hogy forduljak szakemberhez ahhoz hogy már meg is fontoljam. Viszont az ember azt gondolná, hogy azokat a kérdéseket tartják érdemesnek kitárgyalásra amelynek célja és tartalma is van, például fontossági skálán is megmutatkozna. Azért nem nyitnám meg senki helyébe az oldalt hogy kétmondatos, lényegtelen, unalomból kiírt kérdést tegyen fel, amire ugyan kaphat jó válaszokat de nem lesz se beljebb se kijjebb semmiben. Én meg ezt gondolom.

Nem Columbo-t akarok játszani, ez sokkal többről szól, és attól hogy nem tudja hogy itt társalgok a dologról attól még tud magáról a témáról ha ez fontos.

Egyébként igen, a pihenés az rám fér.

2017. aug. 1. 00:12
 89/93 anonim ***** válasza:
70%

Ez komoly, ilyen létezik?

Te tényleg most akarod megtudni miért dobtak 20 évvel ezelőtt és miért úgy, ahogy? Ezt nem hiszem el! xD

A csaj pasija lennék,kapnál olyan taslikat ha ilyennel előállnál,hogy a füled leesne a helyéről!

Épelméjű embernek eszébe nem jutna iskolás szerelmét,barátját felkeresni segítségkéréssel úgy,hogy nem tartották a kapcsolatot éveken át,nem még zsarolni,benne felmerült kérdésekre választ kérni.xD

Vicc vagy,kérj beutalót sürgősen...saját érdekedben, amíg nagyobb maszlagba nem kerülsz!

Itt nem kicsi a baj, neked sem a lábaddal van probléma! xD

2017. aug. 1. 00:20
 90/93 anonim ***** válasza:
100%

# 66

"Nem kell horror filmet vizionálni ebből az egészből. Rossz emberismerő vagy ha már itt tartasz. Tény hogy düh és megbánts van bennem, de meg nem őrültem."

Sajnos ez nem egy horror film,hanem a valóság. :/

2017. aug. 1. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!