Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy éreznétek magatokat, ha kiderülne, hogy akivel ismerkedtek nem is úgy néz ki, mint a képeken?
Egy barátom hívta fel a figyelmemet hogy látott az egyik társkeresőn. A poén az hogy én nem vagyok fent ilyenen. Visszakerestük és valaki tényleg az én képeimet használta fel. (elméletileg elég sikeresen, szóval jó sok pasi láthatott :/ )
Egyszerűen nem értem, hogy mit gondol az aki ellopja más képeit ? Hogy tök máshogy néz ki, de addigra belé szeret a pasi és hátha vele marad. Avagy szerintetek fiúk/férfiak által létrehozott kamuprofilnak szánták?
Komolyan nem értem mire jó ez.
Ti hogy éreznétek magatokat ha ismerkednétek egy "lánnyal" és a kép eredeti tulajdonosa írna nektek, hogy "bocsi az én vagyok, inkább keress élőben társat az a biztos"
ELöször is szólj az oldalnak, szedje le a képeket.
Ha nem használ, akkor feljelentés.
Ezeknek a társkeresőknek a többsége ilyen kamu oldal.
Nem is értem, az emberek mit csinálnak fent rajtuk. Komolyan, balek társadalom.
Számomra érdekes ennek a témának a fontossága a szemedben! Nem is az dühít a legjobban,hogy a Te fotóddal regisztráltak egy társkeresőn, inkább morfondírozol azon,amin?
Viszont ha tényleg érdekel a kérdésre a válasz: ha nem úgy néz ki élőben, mint a fotón, de bejön, szimpatikus, akkor sem ismerkednék Vele ha kiderülne,hogy más fotójával ismerkedik.
#1 köszi , elméletileg történtek lépések ezzel kapcsolatban :)
#2 hát igen
#3. Nem hiszem, hogy értekezést írtan volna a helyzet fontossági sorrendjéről, csupán feltettem egy kérdést, amiből te következtettél arra, hogy nekem mi a legfontosabb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!