Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok, ha kiderülne a lányról, akivel ismerkedtek, hogy bulikban szokott néha drogozni?
Nem állnék szóba vele többet. Volt majdnem egyszer drogos csajom és nagyon-nagyon jól jártam, hogy nem jött össze, mert az ilyen lány tudatosan rombolja az életét. Menj el pszichológushoz a saját magad érdekében ha te vagy ez a lány.
24/f
A 2.-kal értek egyet.
Alkohollal ki tudod végezni magad egy este ha akarod, ami meg a droggyűlölők által is elfogadott. Fű túladagolásba valahogy még senki nem halt meg az évtizedek alatt.
De ha keményebb drogokat tol és ezt mondjuk havi szinten többször, akkor tudom hogy nem alkalmas tartós kapcsolatra.
4:
Piálni mennyit szoktál? Volt már hogy többet ittál egy este 4-5 sörnél vagy (hatásra) hasonló mennyiségű más alkoholnál?
Lezárnám az ismerkedést, innentől nem érdekel.
Egyébként akkor is, ha kiderül, hogy hétvégente se.ggrészegre issza magát, vagy minden hétvégén más kúrja.
Engem nem érdekel, hogy csak hétvégente, vagy minden nap rendszeresen, mert csak idő kérdése, hogy ez mindennapos legyen, mindegy miről van szó.
Vannak dolgok, amik nem férnek bele az értékrendembe, és nem vagyok toleráns.
Nem sokat, de igen, volt már rá példa, természetesen. Nem vagyok egy elvakult fűellenes egyébként, de nem lennék ilyen lánnyal párkapcsolatban.
7.
Oké, kösz az értelmes választ. Szíved joga, ha így gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!