Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a reakciótok akkor, ha kiderülne, hogy akivel ismerkedtek használt/használ anabolikus szteroidot?
1,5 éve lett vége a párkapcsolatomnak, és rá fél évre kezdtem el edzeni. Mert hiába megy a nők részéről hogy a külső nem számít, mikor 64-65 kiló voltam, úgy néztek rám, mint egy darab sz rra, szóba se álltak velem, levegőnek néztek stb. Most viszont legalább kapok elismerő pillantásokat, edzés után bedurranva meg főleg. Pedig az arcom ugyanaz, öltözködési stílusom ugyanaz, beszédstílusom ugyanaz, csak a külső más.1 év alatt felszedtem 15 kilót, de 3 hete elkezdtem egy injekciós kúrát...
Melóhelyen alakul végre valami egy nővel 2 hete, de nem tudom mi lenne a legjobb, elmondani vagy hallgatni róla. Vagy inkább ne is ismerkedjek a kúra meg a levezetés befejezéséig? Ti hogyan reagálnátok lányok? 24 vagyok, a lány 18.
Anabolikus szteroid, meg injekció?
Te nagyonhülye... kérj már meg egy haverodat, hogy verjem pofán, ha már én nem tudlak. NE TOLJ ANABOLIKUS SZTEROIDOT!
Isten barma......
2-esnél a pont.
Minek kell neked olyan nô, aki csak a tested miatt szeret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!