Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy éreznétek magatokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy éreznétek magatokat a helyemben, egy ilyen nő után? (story lent)

Figyelt kérdés

Most középkorú vagyok. Annak idején amikor a középiskolában elsős voltam megismertem egy lányt, aki akkor ballagott. És először olyan ránézek, köszönök futó ismeretségnek tűnt. De rövid idő alatt úgy éreztem belezúgtam. És furcsa volt, mert én egy viszonylag vékony, tehát nem kigyúrt, és nem is divatguru, átlagostól átlagosabb fiú voltam. Míg Ő magasabb, szép, karcsú, fehér, fekete hajú kékszemű, egyszerű de hatásos arcú, népszerű. Egyszer amikor lett alkalmunk többször beszélgetni, jobban megismertük egymást és sok időt töltöttünk együtt. Amikor már ő elballagott is sokat találkoztunk, és jóbarátok lettünk.

A pasija: Ő egy hozzávaló pasi volt külsőleg, ezt nem is ragozom túl. De nem tudott vele érzelmileg sem beszélni, csak együtt voltak. Megcsalta a fickó.

Ilyenkor mindig én beszéltem vele, azt mondta más nem érti így meg. És egyszer minden meglepetéssel az első csók elcsattant. És titkos viszonyba kezdtünk. Nem értettem ha szakítottak miért kell titokban lennie. De minden szép volt, megelégedtem egyenlőre ezzel. És eltelt néhány év és én is elballagtam,d e ez idő alatt mindig egyre kevesebbet találkoztunk. És más lett. Aztán láttam, hogy újra összejöttek. És lementem hídba.

Amikor találkoztunk el akarta titkolni, amíg lehet. És amikor kérdőre vontam, akkor úgy tett mintha nem akarta volna titkolni, és nem szívesen jött volna össze vele. És egy két hétig még így (akart) tett(tenni), mintha én valami hülye lennék. Rondán összevesztünk amikor utoljára láttam, mert közölte, hogy terhes, és Vele fog maradni én meg tűnjek el. A fejemhez vágta, hogy "ugye nem képzeltem, hogy majd engem választ, mert ki vagyok én?, lúzer, minden tekintetben,és neki nem elég a pénz, jólét, hanem a menő pasi kell". meg hogy "tönkretenném az életét ha vele maradnék.". És többet nem találkoztunk. És furcsa, valahogy többet azt sem éreztem, hogy szeretem, pedig előtte nagyon is azt hittem. Miért?

Ti hogy éreznétek magatokat? Mennyire fájt volna? És miért nem akart többet látni? Milyen ember az ilyen nő?

Eddig nem is gondoltam vissza erre, vagy arra hogy a szemébe vághatnám még az életben amit akkor visszafogtam, de most nem rég úgy döntöttem felhívom. Mert bár fáj, szükségem van rá. Én itt állok egy fillér nélkül, és súlyos adósságcsapdába kerültem, amivel az eddigi egzisztenciám veszélybe került. És Tőle kellett kérnem, először forgó gyomorral, de már nem. Megszereztem a számát, de folyamatosan lecsapkodta a telefont, mire hajlandó volt felvenni. Elmondtam neki, hogy ne panaszkodjon, ennyi évig nem mentem a közelébe. De segíteni kell. Közölte, hogy nem óhajt segíteni. Én ezt vártam előre, és majdnem bele is nyugodtam. De aztán azt mondtam neki, hogy ha nem akarja, hogy odamenjek és meséljek a pasijának, a gyerekének(gondolom csak az az egy van) arról, honnan ismerjük egymást akkor segítsen. Még vonakodott több hívásnál. De most találkozik velem nemsokára. Ti milyen érzéssel mennétek oda? Ismerve a sztorit. Nem arra gondolok, hogy hogy néz ki most, mert azt tudom. Illetőleg mivel megfordult a fejemben, megkérdezem: ti utána találkoznátok a családjával? Ha jó ha nem jó, szívesen elbeszélgetnék a férjével, és megkérdezném mennyit tud róla. Ti? Bár azt gondolom fog adni ha már találkozunk, legalább is remélem. De Én miért legyek vele más mint Ő volt velem, ha évekkel ezelőtt is??

Mi a véleményetek? Valamit túlreagálnék?

2017. júl. 31. 16:56
 71/93 anonim ***** válasza:
100%

De ember!!! Te 20 év elteltével akarod az okokat megtudni? Hát nem mindegy már!? Ez nekem sokkkkk! :)

Remélem most nincs partnered,mert 20 év múlva megint itt fogsz nyafkázni az éppen itt lévőknek,hogy elhagytak! :D Ez B+ még viccnek is rossz!

2017. júl. 31. 22:11
 72/93 anonim ***** válasza:
86%

Mániákus. Őrült. Holdkóros. Elmebeteg.

Ülsz otthon, és "hoppá, 20 évvel ezelőttről nem értek valamit, megyek zsarolászni".

2017. júl. 31. 22:13
 73/93 A kérdező kommentje:

Igen, 20 év elteltével, mert mint kiderült nem változott a felállás semmit sem. És lehet hogy mindegy, lehet hogy nem. Akár fontosabb is lehet a látszatnál. Minden esély meg van rá.

Az hogy van e partnerem egyébként min változtat? Na az a mindegy. Nem tudhatod, éppen lehet hogy Ő is érti amiről beszélek. Miért hagyna Ő el? Főleg hosszú évek után.

2017. júl. 31. 22:14
 74/93 A kérdező kommentje:
#72 még mindig leegyszerűsítesz és olyanokat írsz amiket sehol nem olvashattál. Azon kívül a sztorit is megmásítod. Mintha nem írtam volna le mi történt.
2017. júl. 31. 22:15
 75/93 anonim ***** válasza:
81%

Áruld már el,milyen felállás nem változott? Hogy most is elküldött a halál f@cára meg 20 évvel ezelőtt is? Szerinted mit kellett volna tennie,talán a nyakadba ugrani,örvendezni amiért megkerested ennyi év után,hogy segítsen rajtad?

Akkor sem és most sem jelentesz neki semmit! Miért nem lehet ezt megérteni?

Mit hiszel,mi fog változni ha esetleg találkozol vele? Vagy szerinted fogja magát hagyni zsarolni? Tévedésben vagy és örülj ha a párja nem ver nyakon,bár megérdemelnéd!

2017. júl. 31. 22:29
 76/93 A kérdező kommentje:

Áh, nincs semmire ambícióm, csak azt akarom tudni, hogy normálisan szakítani miért nem lehetett?? Hm? Vagy te meg tudod mondani?

Arra sem vágytam hogy a nyakamba ugorjon, és az sem érdekelt volna talán ha nem segít, már utána sem az volt a fontos. Hasnem hogy mit ártottam? Mert nem annak mondjuk hogy "gyűlöllek te koszos, te lúzer, sose gyere a közelebe, tönkreteszed az életemet" akivel szakítunk. Hanem aki ártott nekünk, akit gyűlölünk. Talán nem?

és nem annak mondjuk hogy "remélem az utcára rongyosodsz, te lúzer, az is maradsz, " akin nem tudunk vagy urambocsá nem is akarunk segíteni, bármiben bármivel, hanem valakinek aki ártott, akit gyűlölünk. Mért? És miért mániákusság ha akkor ugyan nem de most tudni akarom? isten a tanum jobban szeretném ha inkább nyíltan elmondta volna akkor is vagy most is, vagy valami, minthogy úgy akar távol tartani hogy elküld a pokolba! Nem tudhatom? Nem jár nekem?

Vagy te tudsz erre mit mondani? Mert eddig csak örült, mániákus, lelki beteg meg minden lettem, ettől a szimpla kérdés felvetéstől, ja meg attól, hogy rávettem, hogy találkozzon velem, úgy ahogy, mert másképp nem ment.

2017. júl. 31. 22:38
 77/93 anonim ***** válasza:
76%
Egy kérdés! Gondolom azóta volt egy-két kapcsolatod! Azok végetérésekor mindnek tudtad az okát?
2017. júl. 31. 22:42
 78/93 A kérdező kommentje:
Persze. Majdnem mindnek. De meglehetősen ritkán fordul elő az életemben, hogy azt mondják, nem akarom újra leírni.
2017. júl. 31. 22:44
 79/93 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom miért ragozod ezt túl,hiszen az emberek 90% -a nem szépen szakít! Igenis elküldjük melegebb éghajlatra röviden-tömören,nem ragozzuk!

És az emberek 99,99%-a nem firtatja 20 év elteltével a dolgokat! Átlépett rajta már nagyon-nagyon régen! Te azóta is a sebeidet nyalogatod,ami nem normális dolog!

Megmondta:Nem akar látni,babát vár,lépj ki az életéből! Az,hogy kicsit nyersen fogalmazott,hát na Istenem,mennyi ember van aki megbánt másokat!

Te NEM jelentettél neki semmit,haverként tekintett rád,jó voltál lelkisegély szolgálatnak,de csak ennyi! Még akkor is,ha néha napján ágyba bújtatok!

Ha van párod,nem irigylem ha tudja ezt mit művelsz most,úgyhogy ne csodálkozz ha lelép! Nekem ilyen 20 éves dologgal jönne a párom,hogy most ő mindenáron megakarja tudni mi ,miért volt anno,háát Én magam bekisérném a zárt osztályra és otthagynám a francba! És tudod miért? Mert velem kell,hogy foglalkozzon,Én-Mi legyünk a fontosak,nem az,ami majd fél évszázaddal ezelőtt volt! Ennyi!

2017. júl. 31. 22:50
 80/93 A kérdező kommentje:

#7ö Na most oké, megint csak megértettem annyit hogy ne firtassam a múltat, lépjek túl. és leírom 131-edszer is: nem 20 éven át forgolódtam az ágyon és ezzel töltöttem az időmet, hanem egy mélyponti helyzetben, nem volt kihez fordulnom, és azt gondoltam eltelt 20 év, de mégiscsak voltunk valakik, hát felkeresem. És sikerült. Eddig oké? és nem is kellett másnak történnie, hogy úgy küldjön el(ismét) mint élete legnagyobb ellenségét. melyik része nem világos?

Most nem vár babát, nem állok köztük akkor mért? Hát ennyi.

És akkor további szempontok: haverként tekintek arra akivel így szakítom meg a kapcsolatot? És így fogadom évek múlva is?

Aztán: néha ágyba bújni. Velem? Leírtam asszem mi volt a különbség köztünk.

Lehet hogy túl ragozás, de akkor is érdekelne, hogy mi a rosseb történt, sorry. Ez valakinek biztos mánia, nekem nem, hanem egy abszolút normális igény.

ha lenne párod aki előáll ilyennel akkor gondolom sejtenéd hogy van oka, és nem egy reggel így tért magához.

2017. júl. 31. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!