Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikényszerítette belőlem, hogy mondjak le róla! Normális, ha ez rosszulesik?
egy csajjal alakulgattak köztünk a dolgok, jó irányban, csak egy bökkenő volt, nekem barátnőm van.
de ez a csaj betalált, elkezdtem érezni iránta, de nem csaltam meg a barátnőm vele.
viszont a csajnak elege lehetett ebből a helyzetből, mert bár belém szeretett, de nem akart még gondolatban sem 3. fél lenni, és arra kért, hogy mondjam ki, írjam le, hogy nem akarok tőle semmit, hogy a barátnőmet választom.
megtettem, de nagyon nehezemre esett, valójában kezdtem megszeretni, és nem bántam volna, ha több is lesz köztünk, de a barátnőmmel nem tudtam lezárni a kapcsolatot, két tűz közé kerültem.
normális, ha neheztelek a csajra? azzal, hogy kikényszerítette belőlem ezt az elbocsátást, eldőlt minden.
És Szerinted neki és a párodnak nem esett volna rosszul, hogy felváltva dugod őket kényed-kedved szerint?
Ennyi idősen már némi ésszel és érzelmi intelligenciával illene rendelkezned, nemcsak a farkad kielégítésével.
Ja de csak a te oldaladat olvastuk, van még két oldal.
Nos nem gerincnek nevezném, hanem becsületességnek.
És mily meglepő, a lány volt helyetted becsületes.
Szerintem inkább köszönettel tartozol neki és nem nehezteléssel.
Nem szereted. Aki szerelmes nem csajnak nevezi a szerelmét.
Neheztelsz a csajra? Lol
Szerinted ő hogy érez?
Szerinted mennyire volt nehéz neki ki kényszeritenie ezt a választ?
Ő legalább becsületes.
Hát ez jó, te neheztelsz a csajra?
És mégis miért, csak mert volt ÖNBECSÜLÉSE? És nem ostoba liba, hogy döntésképtelen férfire várjon,míg kitalálja,mit is szeretne? :D :D
Eszem megáll. Azt mondja neheztel rá. Nem tudtam, hogy manapság az is baj, ha egy nő nem áll be más riba.ncának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!