Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok esetleg, akik úgy érzik hogy a külföldi nőkkel sokkal sikeresebbek/kellendőbbek voltak itt vagy külföldön?
Milyen nemzetiségű nőkkel voltál hány éves kapcsolatban?
(Én is külföldi párt szeretnék.)
Nekem külföldi a menyasszonyom és hasonlóak a tapasztalataim.
Én arra jutottam, hogy a nyelvi különbségek miatt (kultúrálisat nem írom, mert nagyon hasonló a nemzeteinek kultúrája), már a kezdetektől van bennünk egy nagyobb kölcsönös türelem és odafigyelés egymás felé, mintha azonos anyanyelvűek lennénk.
Ő beszél magyarul, én pedig tanulok az ő nyelvén, de sosem lesz pontosan olyan a kapcsolatunk, mintha azonos anyanyelvűek lennénk.
+ Más nyelven egy kicsit másképpen is fejezzük ki magunkat. Legalábbis én azt vettem észre és sokakkal, akikkel beszélgettem, szintén ezt mondták, hogy pl. angolul sokkal lazábbak tudnak lenni, mint magyarul.
"angolul sokkal lazábbak tudnak lenni, mint magyarul"
Magyarul az életben nem flörtöltem, cringenek, gáznak, nyomorék dolognak tartom, egyszerűen amiket mondunk olyan elcsépeltek és nevetségesek. Angolul meg le se lehet lőni, olyan mosolygós és cseverészős vagyok, és természetesen flörtölök, nem is kell tudatosan csinálnom, csak jön.
Azt olvastam, ha az anyanyelveden trauma ér, akkor nehezen fejezed ki magad rajta, és ebben segít a második nyelv.
3# A legelső barátnőm ukrán volt és két és fél évig voltunk együtt. Utána majdnem fél évig beszéltem egy török lánnyal, de sajnos ott elég szigorúan kezelték a vallást és a kultúrát, szóval ebből nem lett semmi. Én biztosan Kelet-Európát ajánlanám vagy a volt Szovjet befolyás alatti országokat, bár ez csak az én véleményem.
4# Sajnálom, hogy ez történt, köszi hogy megosztottad. Esetleg nem ismerkedtél helybéli lányokkal, csak szintén aki ugyanúgy külföldi?
5# Ez szuper, sok boldogságot kívánok nektek! Hasonlóan érzem ezt, mivel én is angolul kommunikáltam a barátnőmmel és hihetetlen mennyire jobb volt, kötetlenebb, könnyebb, tisztelettudóbb és még csomó pozitívum.
6# Egyetértek veled, én is így gondolom. Angol nyelvben teljesen más flörtölni és én úgy vettem észre hogy sokkal többet is tudok beszélni. Szerintem egy "kedves" nyelvvel sokkal könnyebb ezeket kifejezni és talán nincs olyan sok mód megbántani valakit mint a magyarban. Viszont azt jeleznem kell, hogy nem csak ezért kerestem külföldi barátnőt, hanem elég sok tényező miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!