Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már fél év együttlét után a csaj fel akarja mondani a külföldi állását, a srác meg a magyart, hogy a csaj országában együtt lehessenek, az komoly kapcsolatnak ígérkezik?
Figyelt kérdés
Vagy ez sem jelent még semmit? A kapcsolat elején a srác még együtt volt a magyar csajával is, kvázi ezzel a külföldi csajjal csalta meg.máj. 8. 23:38
2/9 anonim válasza:
Vagy igen vagy nem. Majd kiderül idővel.
5/9 anonim válasza:
Ez csak azt jelenti, hogy meg nagyban ott a rózsaszín köd.
6/9 anonim válasza:
Csak nekem nem logikus, hogy ha a csaj országában akarnak együtt lenni, akkor a csaj miért mondja fel az ottani állását?
7/9 A kérdező kommentje:
Nem, a csaj nyugatabbra dolgozik. És egy Magyarországnál rosszabb országba akarnak költözni, ott lakik a csaj. Azt én se értem, miért nem a csaj jön ide.
máj. 9. 07:09
8/9 anonim válasza:
Melyik az a tőlünk nyugatabbra lévő európai ország, amelyik rosszabb?
9/9 A kérdező kommentje:
Nyugatabbi országban dolgozik, ott akar felmondani. De egy délebbre lévő országban lakik.
máj. 9. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!