Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy új kapcsolatban meddig bírod ki rendes sex nélkül?
Én vállalom, én olyan vagyok :D
Olyan opció nem volt, hogy pár napig. Akivel nem szexeltem, azzal nem is lehetek kapcsolatban az én definícióm szerint. Ha valami konkrét oka van, akkor tudok várni 2-3 hetet, de azért nagyon sokáig nem, az időhúzásnál kevés bosszantóbb dolog van.
Írok egy valós sztorit:
Egy nővel szex kapcsolatban voltam. Szólt hogy van egy srác aki tetszik neki és mennek randizni. Mondtam ők, akkor itt a vége, azt mondta dehogy is!!!! Nem akar lefeküdni úgy 1 hónapig kb, addig járjunk össze.
Szóval, a nők több vasat tartanak a tűzben, míg a férfiak, pasik nem igazán. Így hogy más éli a nőt és közben hazugsággal kezdődik egy kapcsolat az milyen őszinte kapcsolat?
#5!
Jó hülyék voltatok. Biztos hogy nem várok vártam volna az eskuvoig vele. Mi van akkor ha valami nem stimmel a nővel vagy a pasival? Nem tudom te milyen nemű vagy, de akkor az egész életetek el van cseszve.
Én nem szoktam várni. Ha nem tudom elvenni a lány eszét, megette a fene.
Ha már prosperáló kapcsolatról szól a kérdés, egy új liaisonban általában az üregi nyulakat megszégyenítő libidó volt a jellemző.
Szűz vagyok, szóval remélem az első srác, akivel elkezdünk járni, nem akar rögtön az első alkalommal szexet.
Barátnőim szerint (tapasztaltabbak) 2 hónapot lehet várni, de petting nyugodtan mehet előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!