Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mire vélnétek ezt egy külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire vélnétek ezt egy külföldi pasitól?

Figyelt kérdés

Egy bevásárló központban találkoztam egy férfival. Ő ott dolgozik, és rettentően jóképű és szép kiállású.

Nem tudom a nevét és ő se tudja az enyémet. Az elején, csak a szokásos sablon szöveg volt activityvel, hogy megértessük egymást, és a nyelvnek megfelelően jó napottal köszönve. Az angolt csak töri, nem beszéli teljesen mint én, én pedig az ő nyelvét nem ismerem.

Kedves velem, sokszor mosolyog rám. Kicsit gyerekes adok, kapok van közöttünk annak ellenére hogy ő 32-34 saccra, én pedig 27.

Sokszor azt veszem észre hogy ő már korabbán meglátott, rám néz, mosolyog. Vagy mások "feje" felett leskelődik. Bohockódik velem a nyelvi hibákból. Tehát ezek olyan jókedélyű beszélgetések.

Viszont ha rossz kedve van, vagy fusztrált, néha rajtam vezeti le. Múltkor nem értette meg, szerintem szándékosan hogy mit kérek az ő nyelvén.

És mintha a szövegkörnyezetből azt vágtam volna le, hogy a mellettem álló vásárlóval mintha rólam beszélne. Megsértődtem. Tegnap találkoztunk, úgy gondoltam akkor nem szégyenítem magam a nyelvtudásommal.. Majd elmondom angolul amit kérek, és nem érdekel nehezebben érti. A kezdeti mosoly letűnt az arcáról amit felvillantott amikor meglátott talán bunkó voltam vele mert kiült az arcára hogy most miért jó napottal köszönünk stb? Amikor elmentem azt mondta viszlát a saját nyelvén.

Szerintetek tetszhetek neki? Nekem tetszik, de fogalmam sincs hogy közeledjek fele anelkül hogy lebőgnék ha elvből elutasít. Vagy miért néz folyton, miert jön oda alkalmanként hozzám mert felismer?

júl. 10. 09:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, mit akarsz tőle ha még csak beszélni sem tudtok egymással? Ennyire viszket?
júl. 10. 09:40
 2/27 A kérdező kommentje:
Nem, csak normálisabb mint mondjuk te, aki vérbeli magyar. :) Bár minden nemzetben van hülye is meg normális... Te melyik tábort képviseled?
júl. 10. 09:41
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy mi az ábra, te vagy külföldi egy másik országban ő pedig helyben lakó, vagy itthon történt?

Első esetben csak egy bevándorló kiscsaj vagy a szemében - márpedig tőlünk nyugatabbra a románokkal, bolgárokkal egy kalap alá vesznek minket, Balkánnak tekintenek. Így is fog rád nézni, egy balkáni csaj, aki szerelmetes lesz két mosolytól és biztos kell neki az állampolgársági.

Ha itthon történt akkor meg fordított a helyzet - csapja a szelet mert neki kell az állampolgársági 😅

júl. 10. 09:42
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt te többet látsz bele, mint ami. Ha akar is valamit, max.egy dugást, de lehet, azt se.
júl. 10. 09:43
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
#2 Azért nem vagyok normális mert szóvá mertem tenni, hogy minden logikát félredobva rá akarsz mászni mert helyes? Elnézést. Ez biztosan sírigtartó szerelem első látásra. Az univerzum egymásnak teremtett titeket, én vagyok hülye.
júl. 10. 09:51
 6/27 anonim ***** válasza:
54%
Mellesleg nem szép dolog a rasszizmus, de nyilván ezt is én értem félre és te csak szimplán megemlítetted hogy aki magyar az hulladék. :D
júl. 10. 09:53
 7/27 A kérdező kommentje:
Nem, azt említettem meg hogy mindenhol van degener. alt. :D es azert burkoltan nem a masik nemzetisegu kur. vazott le mert megtetszett valaki. Isten bizony, hat marha nagy bun mert nem magyar kiszemeltem van. Nem?
júl. 10. 09:57
 8/27 A kérdező kommentje:
De te bizonyára ha valakire azt mondod szép nő és uram bocsáss meg, megtetszik biztos sirig tartó szerelem, akkor senkihez se közeledjünk. Kisebbsegi komplexusod van?
júl. 10. 10:00
 9/27 anonim ***** válasza:
Pszichológus látott már?
júl. 10. 10:02
 10/27 A kérdező kommentje:

Neked kellene elmenned, hogy rendbe tegye az önértékelésed. Nem élek Magyarországon, bocs hogy nem feltétlen elsőszámú az hogy magyar partnerem legyen és távkapcsolatban levelezgessek..

Attól, hogy tetszik valaki, még nem feltétlen viszket.. Másoknak is szokott valaki tetszeni hát istenem, nincs ebben semmi..

júl. 10. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!