Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mire vélnétek ezt egy külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire vélnétek ezt egy külföldi pasitól?

Figyelt kérdés

Egy bevásárló központban találkoztam egy férfival. Ő ott dolgozik, és rettentően jóképű és szép kiállású.

Nem tudom a nevét és ő se tudja az enyémet. Az elején, csak a szokásos sablon szöveg volt activityvel, hogy megértessük egymást, és a nyelvnek megfelelően jó napottal köszönve. Az angolt csak töri, nem beszéli teljesen mint én, én pedig az ő nyelvét nem ismerem.

Kedves velem, sokszor mosolyog rám. Kicsit gyerekes adok, kapok van közöttünk annak ellenére hogy ő 32-34 saccra, én pedig 27.

Sokszor azt veszem észre hogy ő már korabbán meglátott, rám néz, mosolyog. Vagy mások "feje" felett leskelődik. Bohockódik velem a nyelvi hibákból. Tehát ezek olyan jókedélyű beszélgetések.

Viszont ha rossz kedve van, vagy fusztrált, néha rajtam vezeti le. Múltkor nem értette meg, szerintem szándékosan hogy mit kérek az ő nyelvén.

És mintha a szövegkörnyezetből azt vágtam volna le, hogy a mellettem álló vásárlóval mintha rólam beszélne. Megsértődtem. Tegnap találkoztunk, úgy gondoltam akkor nem szégyenítem magam a nyelvtudásommal.. Majd elmondom angolul amit kérek, és nem érdekel nehezebben érti. A kezdeti mosoly letűnt az arcáról amit felvillantott amikor meglátott talán bunkó voltam vele mert kiült az arcára hogy most miért jó napottal köszönünk stb? Amikor elmentem azt mondta viszlát a saját nyelvén.

Szerintetek tetszhetek neki? Nekem tetszik, de fogalmam sincs hogy közeledjek fele anelkül hogy lebőgnék ha elvből elutasít. Vagy miért néz folyton, miert jön oda alkalmanként hozzám mert felismer?

júl. 10. 09:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kommunikáció a legfontosabb egy kapcsolatban, az meg itt totálisan nem működik a nyelvi határok miatt. Szóval így ennek konkrétan semmi értelme nem lenne. Egy nyelvet megtanulni nem két hét, mire lenne egy köztes nyelv ami könnyű meg gyorsan tanulható, addigra elmebajt kapnátok egymástól.

Szóval szerinten hagynod kellene ezt. F

júl. 10. 10:17
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a horvát pasi a húspultnál? Írtál már róla több kérdést is itt..
júl. 10. 10:18
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy tetszel neki, de ha nem tudtok folyékonyan kommunikálni, akkor egy haverságból ennél úgyse lesz több. Maradjon meg a normális dolgozó-vevő viszony, de ennyi.
júl. 10. 10:20
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Te most a modern Fekete Pákóval ismerkedsz? Mert kb. a leírásodból egy Pákó kaliberű arc jönne le, aki "vizsesen tori a madjar nelvet" és az IQ hányadosa valahol a 60-70 közötti értéken mozog.
júl. 10. 10:42
 15/27 anonim ***** válasza:
51%
És még nem viszket neki🙈🤣
júl. 10. 10:49
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, nekem nem kéne olyan pasi, aki rajtam vezeti le a frusztráltságát, akkor se, ha jóképű... 🤷‍♀️
júl. 10. 10:56
 17/27 anonim ***** válasza:
Mit akarsz egy menekülttől?
júl. 10. 12:29
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Imádnám, ha egy angolt törve beszélő agresszív barom (remélem valami arab országból való) aki persze rettenetesen jóképű összejönne velem, és alsóbbrendűként kezelve használna.

Mindek is választanék a saját kultúrámat ismerő és gyakorló, saját nyelvemet beszélő embert..

júl. 10. 13:57
 19/27 anonim ***** válasza:
70%

Jaj értem, ez a baj velünk magyarokkal, hogy mi szeretünk kommunikálni is a másikkal nem csak dugni. Hát miért nem ezzel kezdted?

Ha a szexualitás kategóriába teszed akkor nem értjük félre a kérdést.

júl. 10. 13:58
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem arab, és nem is afrikai. :D es nem a magyart töri hanem az angolt. De megneznem azt is hanyatoknak megy perfectül... Kb tök jó mindenki azzal van elfoglalva miert pont az tetszik aki, ez az en dolgom. Nem ez volt a kerdes.
júl. 10. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!