Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mire vélnétek ezt egy külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire vélnétek ezt egy külföldi pasitól?

Figyelt kérdés

Egy bevásárló központban találkoztam egy férfival. Ő ott dolgozik, és rettentően jóképű és szép kiállású.

Nem tudom a nevét és ő se tudja az enyémet. Az elején, csak a szokásos sablon szöveg volt activityvel, hogy megértessük egymást, és a nyelvnek megfelelően jó napottal köszönve. Az angolt csak töri, nem beszéli teljesen mint én, én pedig az ő nyelvét nem ismerem.

Kedves velem, sokszor mosolyog rám. Kicsit gyerekes adok, kapok van közöttünk annak ellenére hogy ő 32-34 saccra, én pedig 27.

Sokszor azt veszem észre hogy ő már korabbán meglátott, rám néz, mosolyog. Vagy mások "feje" felett leskelődik. Bohockódik velem a nyelvi hibákból. Tehát ezek olyan jókedélyű beszélgetések.

Viszont ha rossz kedve van, vagy fusztrált, néha rajtam vezeti le. Múltkor nem értette meg, szerintem szándékosan hogy mit kérek az ő nyelvén.

És mintha a szövegkörnyezetből azt vágtam volna le, hogy a mellettem álló vásárlóval mintha rólam beszélne. Megsértődtem. Tegnap találkoztunk, úgy gondoltam akkor nem szégyenítem magam a nyelvtudásommal.. Majd elmondom angolul amit kérek, és nem érdekel nehezebben érti. A kezdeti mosoly letűnt az arcáról amit felvillantott amikor meglátott talán bunkó voltam vele mert kiült az arcára hogy most miért jó napottal köszönünk stb? Amikor elmentem azt mondta viszlát a saját nyelvén.

Szerintetek tetszhetek neki? Nekem tetszik, de fogalmam sincs hogy közeledjek fele anelkül hogy lebőgnék ha elvből elutasít. Vagy miért néz folyton, miert jön oda alkalmanként hozzám mert felismer?

júl. 10. 09:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
70%
Hát ha az angol nem is megy perfekt módra, csak C1. De legalább a magyar szavakat úgy írom ahogy kell. 😅
júl. 10. 14:59
 22/27 A kérdező kommentje:
Biztosan marha sok az időd, mások dolgozni is szoktak, nem érnek folyton ezekre a dolgokra figyelni. 😅🤣🤷
júl. 10. 15:12
 23/27 A kérdező kommentje:
De hát aki a való életben nulla az az interneten azt mond amit akar. Pina hiány sok mindenért felelős..🤷🤣
júl. 10. 15:12
 24/27 anonim ***** válasza:

#22 Áh a jó öreg személyeskedés, mikor elfogynak az érvek. :D

Egyébként nem mindenki gyárban robotol. Megtehetem, hogy felnézzek ide is és még helyesen is írjak. Sőt, úgy látszik veled ellentétben a cinikus, irónikus megjegyzéseket is értem. Mik vannak.

júl. 10. 15:35
 25/27 anonim ***** válasza:
54%
#23 Valóban, bár esetdben úgy látszik kóros farok hiány áll fent. Már az sem számít ha nem is tudtok beszélni, csak dugjon meg végre. Majd elmutogatod neki, hogy tegye be..
júl. 10. 15:37
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Dikk a kiéhezet túrúspeckű kanca🤣
júl. 10. 17:23
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

"hanyatoknak"

Ön is beszél magyar nyelv, mint idegen? Van önnek nehéz ez nyelv?

júl. 10. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!