Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire vélnétek ezt egy külföldi pasitól?
Egy bevásárló központban találkoztam egy férfival. Ő ott dolgozik, és rettentően jóképű és szép kiállású.
Nem tudom a nevét és ő se tudja az enyémet. Az elején, csak a szokásos sablon szöveg volt activityvel, hogy megértessük egymást, és a nyelvnek megfelelően jó napottal köszönve. Az angolt csak töri, nem beszéli teljesen mint én, én pedig az ő nyelvét nem ismerem.
Kedves velem, sokszor mosolyog rám. Kicsit gyerekes adok, kapok van közöttünk annak ellenére hogy ő 32-34 saccra, én pedig 27.
Sokszor azt veszem észre hogy ő már korabbán meglátott, rám néz, mosolyog. Vagy mások "feje" felett leskelődik. Bohockódik velem a nyelvi hibákból. Tehát ezek olyan jókedélyű beszélgetések.
Viszont ha rossz kedve van, vagy fusztrált, néha rajtam vezeti le. Múltkor nem értette meg, szerintem szándékosan hogy mit kérek az ő nyelvén.
És mintha a szövegkörnyezetből azt vágtam volna le, hogy a mellettem álló vásárlóval mintha rólam beszélne. Megsértődtem. Tegnap találkoztunk, úgy gondoltam akkor nem szégyenítem magam a nyelvtudásommal.. Majd elmondom angolul amit kérek, és nem érdekel nehezebben érti. A kezdeti mosoly letűnt az arcáról amit felvillantott amikor meglátott talán bunkó voltam vele mert kiült az arcára hogy most miért jó napottal köszönünk stb? Amikor elmentem azt mondta viszlát a saját nyelvén.
Szerintetek tetszhetek neki? Nekem tetszik, de fogalmam sincs hogy közeledjek fele anelkül hogy lebőgnék ha elvből elutasít. Vagy miért néz folyton, miert jön oda alkalmanként hozzám mert felismer?
#22 Áh a jó öreg személyeskedés, mikor elfogynak az érvek. :D
Egyébként nem mindenki gyárban robotol. Megtehetem, hogy felnézzek ide is és még helyesen is írjak. Sőt, úgy látszik veled ellentétben a cinikus, irónikus megjegyzéseket is értem. Mik vannak.
"hanyatoknak"
Ön is beszél magyar nyelv, mint idegen? Van önnek nehéz ez nyelv?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!