Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kikényszerítette belőlem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikényszerítette belőlem, hogy mondjak le róla! Normális, ha ez rosszulesik?

Figyelt kérdés

egy csajjal alakulgattak köztünk a dolgok, jó irányban, csak egy bökkenő volt, nekem barátnőm van.

de ez a csaj betalált, elkezdtem érezni iránta, de nem csaltam meg a barátnőm vele.

viszont a csajnak elege lehetett ebből a helyzetből, mert bár belém szeretett, de nem akart még gondolatban sem 3. fél lenni, és arra kért, hogy mondjam ki, írjam le, hogy nem akarok tőle semmit, hogy a barátnőmet választom.

megtettem, de nagyon nehezemre esett, valójában kezdtem megszeretni, és nem bántam volna, ha több is lesz köztünk, de a barátnőmmel nem tudtam lezárni a kapcsolatot, két tűz közé kerültem.

normális, ha neheztelek a csajra? azzal, hogy kikényszerítette belőlem ezt az elbocsátást, eldőlt minden.

2017. júl. 5. 16:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát te nem vagy normális. Kavarsz egy másik csajjal, úgy hogy van barátnőd. És még te neheztelsz rá ezért, mert választásra kényszerített. SZerintem a csaj kezdett el neheztelni rád. Jobb is így ha ekkora farok vagy!

Mármint jobb a csajnak. :D

Gondolom nem lehetett a legjobb a párkapcsolatod, ha megszerettél egy másik lányt. :) De akkor ezt jól elsikerült most tolni.

2017. júl. 5. 16:59
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted ha a lány helyébe lennél ugyanezekkel az opciókkal szerinted milyen érzés. Szerintem köszönd meg neki, hogy ezzel megóvta a kapcsolatod és megóvott attól is, hogy később őt hibáztasd te vagy a mostani barátnőd.

Még szép, hogy ilyen helyzetben senki nem akar 3. lenni és még szép, hogy megvédi magát a csalódástól amiből lásd be nem ő lett volna a jaj szegény, hanem vszínű, hogy a barátnőd később elhordta volna minden k.nak. Pedig egy kapcsolathoz két ember kell. Igen normális h ilyen helyzetbe kimondatta veled. Minek húznád az idejét.

2017. júl. 5. 17:39
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Normális, hogy vannak érzelmeid. Az is normális, hogy a csajnak van gerince és a tiedét sem próbálta kitépni.

30/f

2017. júl. 5. 17:42
 4/22 anonim ***** válasza:

Megtippelem, bak vagy. Azok szoktak értetlenek, szívtelenek lenni. Még a saját érzéseiket sem értik, beleélni sem képesek magukat a másik helyzetébe, ne kényszerítsd őket döntésre.. stb. De mondd ha tévedek, csak ilyennek tűnsz, vagy még nagyon fiatal vagy és nem érted.

Ez a ,,nem bántam volna ha több is lesz köztünk" úgy érted, ha mondjuk lefeküdtök és annyi, vagy ha szeretőd lesz hosszabb távon, vagy hogy esetleg ő lesz a következő barátnőd?

Te szereted őt? Megszeretted, fellángoltál vagy szerelmes lettél egy kicsit te is?

De amúgy, ez hogy eldőlt minden.. hagyod a francba és inkább nem kommunikálsz, amikor a csaj is szeret, meg te is őt? Legalább tisztáznátok!

2017. júl. 5. 17:54
 5/22 anonim ***** válasza:
Még szép,hogy a csaj tiszta vizet akart önteni a pohárba!Normális ember nem szeret második lenni.Semmi okod sincs haragudni rá.Esetleg tököt növeszthetsz,lezárod a múltadat,és miután elmondtad az érzéseidet,összejöhetsz a lánnyal.Vagy maradsz a szarban sunnyogva és boldogtalanul,miközben egy nő miattad sírdogál.
2017. júl. 5. 17:55
 6/22 A kérdező kommentje:

41 éves vagyok, de kösz a kioktatást...

és nem, nem vagyok bak jegyű.

2017. júl. 5. 18:02
 7/22 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, miért volt szüksége az engedélyedre, miért nem tudott ő szakítani.
2017. júl. 5. 18:05
 8/22 A kérdező kommentje:
azt mondta, neki így könnyebb lesz lezárni, ha én "küldöm el", mert nagyon szeret engem.
2017. júl. 5. 18:08
 9/22 anonim ***** válasza:

Senki nem akar második lenni. Ezt akartam írni csak véletlen harmadikat írtam.

Második voltam. 😀

Mármint válaszoló. 😂

2017. júl. 5. 18:10
 10/22 anonim ***** válasza:
Amúgy barátnődnek akartad vagy szeretőnek? Mert nem mindegy.
2017. júl. 5. 18:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!