Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikényszerítette belőlem, hogy mondjak le róla! Normális, ha ez rosszulesik?
egy csajjal alakulgattak köztünk a dolgok, jó irányban, csak egy bökkenő volt, nekem barátnőm van.
de ez a csaj betalált, elkezdtem érezni iránta, de nem csaltam meg a barátnőm vele.
viszont a csajnak elege lehetett ebből a helyzetből, mert bár belém szeretett, de nem akart még gondolatban sem 3. fél lenni, és arra kért, hogy mondjam ki, írjam le, hogy nem akarok tőle semmit, hogy a barátnőmet választom.
megtettem, de nagyon nehezemre esett, valójában kezdtem megszeretni, és nem bántam volna, ha több is lesz köztünk, de a barátnőmmel nem tudtam lezárni a kapcsolatot, két tűz közé kerültem.
normális, ha neheztelek a csajra? azzal, hogy kikényszerítette belőlem ezt az elbocsátást, eldőlt minden.
Hát te nem vagy normális. Kavarsz egy másik csajjal, úgy hogy van barátnőd. És még te neheztelsz rá ezért, mert választásra kényszerített. SZerintem a csaj kezdett el neheztelni rád. Jobb is így ha ekkora farok vagy!
Mármint jobb a csajnak. :D
Gondolom nem lehetett a legjobb a párkapcsolatod, ha megszerettél egy másik lányt. :) De akkor ezt jól elsikerült most tolni.
Szerinted ha a lány helyébe lennél ugyanezekkel az opciókkal szerinted milyen érzés. Szerintem köszönd meg neki, hogy ezzel megóvta a kapcsolatod és megóvott attól is, hogy később őt hibáztasd te vagy a mostani barátnőd.
Még szép, hogy ilyen helyzetben senki nem akar 3. lenni és még szép, hogy megvédi magát a csalódástól amiből lásd be nem ő lett volna a jaj szegény, hanem vszínű, hogy a barátnőd később elhordta volna minden k.nak. Pedig egy kapcsolathoz két ember kell. Igen normális h ilyen helyzetbe kimondatta veled. Minek húznád az idejét.
Normális, hogy vannak érzelmeid. Az is normális, hogy a csajnak van gerince és a tiedét sem próbálta kitépni.
30/f
Megtippelem, bak vagy. Azok szoktak értetlenek, szívtelenek lenni. Még a saját érzéseiket sem értik, beleélni sem képesek magukat a másik helyzetébe, ne kényszerítsd őket döntésre.. stb. De mondd ha tévedek, csak ilyennek tűnsz, vagy még nagyon fiatal vagy és nem érted.
Ez a ,,nem bántam volna ha több is lesz köztünk" úgy érted, ha mondjuk lefeküdtök és annyi, vagy ha szeretőd lesz hosszabb távon, vagy hogy esetleg ő lesz a következő barátnőd?
Te szereted őt? Megszeretted, fellángoltál vagy szerelmes lettél egy kicsit te is?
De amúgy, ez hogy eldőlt minden.. hagyod a francba és inkább nem kommunikálsz, amikor a csaj is szeret, meg te is őt? Legalább tisztáznátok!
41 éves vagyok, de kösz a kioktatást...
és nem, nem vagyok bak jegyű.
Senki nem akar második lenni. Ezt akartam írni csak véletlen harmadikat írtam.
Második voltam. 😀
Mármint válaszoló. 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!