Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Semmihez nincs kedvem szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmihez nincs kedvem szerelmi bánat miatt ,csak munka után bekuckozni és jól kisirni magam.Ez normális?ki mit csinált ilyenkor?

Figyelt kérdés
Járok rendszeresen sportolni is de annyira fáj a hasam az idegtol hogy talán jobb Ha kihagyok pár napot,vagy éppen menni kéne ?aludni sem aludtam nagyon szét vagyok csuszva.
ma 06:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Normális, adj magadnak időt, regenerálódj, csináld azt ami jól esik.
ma 06:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Light-osan sportolhatsz azért, ha nem alszol utána ne hajtsd magad túl. Ha nincs túl messze csak pár percre tőled akkor pláne odamehetsz, valahogy odajutsz és ott kicsit teszel az egészségedért, aztán haza és folytatódhat a sírás kuckózás.
ma 07:09
 3/10 anonim ***** válasza:
46%
Elmentem dugni.
ma 07:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj a családdal, barátokkal programokat csinálni. Persze egy ideig oké ha egyedül szeretnél lenni, feldolgozni a szakítást. De ne hagyd hogy eluralkodjon ez rajtad, mert utána nehezebb lesz kilábalni belöle. Hidd el, pár év múlva már nem is fogod érteni, miért voltál ennyire szomorú most miatta. :) Fel a fejjel.
ma 07:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Normális. A sportot viszont ne hagyd ki. Inkább járj többször! A kockulást is cseréld sportra. Lényegében csinálj bármit, ami eltereli a gondolataidat. Ha hazamész, otthon úgyis csak a gondolataid várnak...
ma 08:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Fontos ne hasznalj tudatmodosito szereket. Relaxalj, egyel akkor is ha nem kivanod.. ilyenkor az erzelmeket tudatos onraeroltetessel lehet felul irni.
ma 08:12
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
A sportot semmiképpen se hagyd ki, utána bőven ráérsz otthon bőgni. Én annak idején csupa olyat csináltam, amit nem kellett volna, utólag szégyellem magam miatta. Tudom, unalmas válasz, de az idő segít. Senki nem ér annyit, hogy tönkremenjünk miatta.
ma 08:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A sportot ne hagyd el, csak vedd lightosabbra, amíg fáradt és kimerült vagy.

Nagy séták is tudnak segíteni. Ha teheted, most, hogy végre van pár napsütéses nap, menj ki napközben sétálni. Hétvégén esetleg kirándulni, bicajozni.

ma 08:58
 9/10 anonim ***** válasza:
84%

Adj magadnak 1-2 hét pihenőt. Olvass, hallgass zenét, szedj L triptophant-t esténként.

Utána folytasd az edzést.

Önbizalmat ad, feszültséget vezet le.

Én amikor szomorú voltam, olvastam, rajzoltam és hagytam hogy a bánat átalakuljon gyűlöletté.

A legjobb utat választottam!

ma 09:39
 10/10 anonim ***** válasza:
51%
Egyel sok nasit meg sult krumplit.
ma 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!