Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az normális hogy mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális hogy mindig csinál/tesz valami olyat amivel felidegesít?vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Egyszerűen minden egyes nap ad rá valami okot (számomra)hogy soha többé ne akarják vele beszélgetni.Mondjuk hogy kapcsolatban nem vagyunk,de már volt minden.Olyanokra gondolok pl hogy a munkatársainak meséli milyen pózban szexeltunk,vagy hogy Ocska nőket követ.Inkabb alkalmazást törölte le emiatt ,mint sem kikovetné őket.Alakul valami és nyilván ezért idegesít ,de normális hogy ennyire fel tud húzni?senki nem tud úgy felidegesiteni mint ő.Miért van ez ?
dec. 9. 14:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
61%
Ez azért van, mert igénytelen, ócska nő vagy, aki még ezek után is képes vele összejönni. Szívesen!
dec. 9. 14:17
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Amiket írtál ezek pont olyan dolgok, amiket egy normális értékrendű nő nem viselne el. Szóval nem csoda, hogy ezt érzed. Szerintem ne legyél vele, ezek durva dolgok.
dec. 9. 14:18
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Neked vannak érzéseid felé, neki meg nincsenek. Ezért zavarnak téged ezek a dolgok.

Egy ilyen suttyó parasztot ki kell hajítani.

dec. 9. 14:21
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szexre tart és azt csinál, mond amit akar. Ha nem tetszik vess neki véget.
dec. 9. 16:08
 5/17 anonim ***** válasza:
69%

Alkalmazás törlésével nem szűnik meg a fiókja. Ugyanugy folytatja bármikor ahogy akarja.

Amig nincs jobb nála addig ez mellett fogsz vergődni.

Sajnos a pasik nem tudnak egyhez ragaszkodni. Plane ha fiatal.

dec. 9. 19:19
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tetted magasra azt a bizonyos lécet... :D
dec. 10. 10:54
 7/17 A kérdező kommentje:
Őszintén jól érzem vele magam meg állítása szerint szeret és látom is rajta,viszont néha csinál olyat mint pl ezek is..és nem tudom hova tenni.Nagyon nagy erőt kell vennem magamon,mert lehet tényleg az van hogy itt én szerettem meg és nem fordítva.
dec. 10. 12:29
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

"pl hogy a munkatársainak meséli milyen pózban szexeltunk"

Ezt te honnan tudod?

dec. 10. 12:41
 9/17 A kérdező kommentje:

8as: onnan,hogy szóba került és mondta hogy egyik munkatársa nyaggadta és elmondta neki hogy volt szex,utána kérdeztem hogy csak ennyit mondott-e és akkor utána mondta a többit..és még ki tudja mit..

Ráadásul ahová dolgozok rendszeresen be járnak és borzasztó rosszul érzem magam hogy az egész munkasbrigád tudja.Nagyon cink.És még nem érti hogy mi a probléma,pedig nagyon szeret.

dec. 11. 14:51
 10/17 anonim ***** válasza:
Fogyatékos a fickód.
dec. 11. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!