Normális hogy úgy felidegesitett egy puzzle, hogy lesepertem az asztalról, és azon gondolkodom panaszt teszek?
Ne is mondd… én szemeteszsákot vettem a múltkor, ilyen szalaggal összehúzósat, kettőt is. De totál ideges lettem, amikor itthon kibontva azt tapasztaltam, hogy szó szerint esik szét az összes, még a szalag is leesik róla. Egyszerűen nem értem, hogy kerülhet egy használhatatlan, bármilyen ellenőrzést megúszó hulladék a boltokba. Ránéztem a forgalmazó weboldalára, de szerintem 1998-ban frissítették utoljára. Mérgemben vettem máshol másfajta szemeteszsákot, de az se volt sokkal jobb. Tényleg ekkora rocket science lenne használható zsákokat gyártani?
Ma meg egy ezeréves Wayteq GPS-be próbáltam beütni egy címet, de az istennek sem akarta behozni, minden próbálkozásra meghazudtolt, hogy nincs ilyen cím, a telómon próbáltam lekérni a hely koordinátáit, de ma valamiért azt se akarta, életemben először dobtam el a telómat idegrohamomban. Még szerencse, hogy gumitokban landolt a szőnyegpadlón.
Ja igen, a kérdésre válaszolva: azt nem tudom, mennyire normális, de vannak ilyenek másokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!