Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normalis, ha a parom elmegy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis, ha a parom elmegy a kedvenc peksegembe reggel, ahol imadom a cappucinot, de csak magara gondol es maganak vesz? Elmondasa szerint, elfelejtett nekem is hozni..

Figyelt kérdés

Szerintetek normalis, ha a parom elmegy a peksegbe reggeliert, mielott utnak indultunk kulfoldre, de csak maganak hoz cappuccinot..

(En nem szoktam kavezni teny, de tudja, hogy azon az egy helyen imadom a cappuccinot es mindig veszek magamnak..

Mikor par hete elmentem vele oda, mindkettonknek vettem cappuccinot es reggelit is..)

Feltem szova tenni, mert a reakcioi nagyon fajdalmasak olyan esetekben, ha szova merem tenni a fajdalmaimat/ rossz erzeseimet.

Vegul, elpoenkodva szova tettem..

Nekem nem hoztal cappaccinot? 😬

Azt mondta: nem szoktal kavezni, meg amugy is elfelejtettem, mert a szarokkal voltam elfoglalva, amiket vennem kellett..

Gondoltam, jobb ha nem firtatom tovabb.

Elfogadtam a valaszt, semmi gond, megsimiztem a fejet es remeltem elengedtuk..

Majd kezdte, hogy mindig elbaszom a kapcsolatunkat ilyenekkel, minek kell szova tenni, meg mit faj nekem mindig valami. Mindennel probal a kedvemben jarni, es megis mindig o hibas es a szar..

Probaltam megnyugtatni, h nem hibaztatom, de ki kell mondanom a dolgokat, ahhoz, h konnyitsek a lelkemen.

Mondta, hogy most feleslegesen ment el venni reggelinek valot, mert miattam meg sem fogjuk enni, mert felidegesitettem es megint tonkre tettem mindent..

Megint kidobott egy csomo penzt az ablakon.. meg amugy sem volt kedve a peksegbe menni, es amugy neki meg az esett rosszul, h el kellett mennie egyaltalan.. stb.

(De en nem vartam el, h elmenjen, en is elmehettem volna, csak gondoltam egyszerubb, ha addig en elokeszitem a szendvicskesziteshez a dolgokat.)

Mar nem birtam es sirni kezdtem es ezerszer megbantam, h szova tettem a cappuccinot..

8 honapja vagyunk egyutt es ha valamit megemlitek neki, ami faj, vagy rosszul esik nekem, addig bant/ tamad erte, mig sirni kezdek, igy egyre kevesebbszer merem neki elmondani a rossz erzeseimet.

Mindent magara vesz es ugy forditja le magaban a dolgokat, h en azt ereztetem vele mekkora szar ember es hibazott..

Bezzeg o, mindent mond es en megertessel, odafigyelessel kezelem a rossz erzeseit, sokszor napokig vezekelek aprosagokert is, mert nem szeretnem, h miattam rosszul erezze magat.

Empatiaval fordulok fele, de az o oldalarol nem erzem ugyanezt.

Hozzateszem, 2 hetente tudunk talalkozni, mert van 3 pici gyermeke, akik sokat vannak nala.. Tehat nem is tud teljes erteku tarsam lenni.

okt. 27. 01:21
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Kb így képzelem el a párkapcsolati nyomort. Az írásod címe lehetne A kiömlött cappucino. Nem lehet hogy te ezt azért írtad, mert tudat alatt már szakítani akarsz? Ez az állapot senkinem nem tesz jót. Hosszútávon meg nem marad fenn sokáig. Meglátásom szerint ilyen szituációban nincs olyan hogy hosszútáv, mert ez kibírhatatlan. Előbb valamelyőtök végleg kifakad, ő megkönnyebbül, a másik meg fáj tovább. A sírásod meg szelep ami idönként enged ki a lelki fájdalomból. A tanácsom hogy más is hozhat neked a kedvenc cappucinodból.
okt. 27. 01:37
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme ennek a kapcsolatnak.
okt. 27. 01:40
 3/39 anonim ***** válasza:
100%
Szakító ok, egyértelmű 😃😃😃😃
okt. 27. 01:44
 4/39 anonim ***** válasza:
59%
Amúgy tudtad hogy régen volt olyan ország ahol ha a férj nem biztosított megfelelő kávét a feleségének, az a törvény előtt elfogadott válóok volt. Nem most találtam ki. Olvass utána. ☕️#1
okt. 27. 01:47
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
4. amúgy nem a férje
okt. 27. 02:06
 6/39 anonim ***** válasza:
79%
5: Nem a férje, viszont az írásom egy példa.
okt. 27. 02:10
 7/39 anonim ***** válasza:
88%

Bocs, de neked mi a jó ebben a kapcsolatban?

- igazán nem is vagytok együtt csak 2 hetente belédürít, meg néha szervez programokat hogy ne legyen olyan egyértelmű, hogy csak üríteni vagy jó neki. Aki szerelmes, az megtalálja a módját, hogy gyakrabban lásson, mint 2 hetente. De valójában már beszéltetek arról, hogy milyen perspektívàja van a kapcsolatoknak?

- a pasi igazi gaslighting-ozó kisköcsög aki azt hiszi, körülötte forog a világ. Mindig minden is a te hibád, és még lesz is. Szerintem nagyon nem véletlen, hogy egyedül maradt három kisgyerek után, gondolom az (ex)asszonynak kinyílt a szeme és azt mondta, hogy fog a fene ilyen önző paraszttal még évekig együtt élni.

- Mondd Te nem szeretnél olyan párkapcsolatban élni, ahol nem az alárendeltje vagy a másiknak, hanem vele egyenlő fél, akinek szintén lehetnek érzelmei, kívànságai, szükségletei? Mert itt nagyon úgy tűnik, hogy a pasidnak mindez lehet, és ki is követeli magának, de neked ebben a kapcsolatban kuss a neved.

Jó jó tudom itt fog előjönni a szokásos duma, hogy "elhagyni nem akarom mert szeretem", pedig itt az egyetlen megoldás, hogy a következő ilyen hisztije után rácsapod az ajtót, és keresel egy olyan pasit, akinek abszolút nem lesz gond hozni egy capuccinot a pékségből. Az lehet, nem lesz hejjjespasí, de legalább szeretni fog.

okt. 27. 02:33
 8/39 anonim ***** válasza:
100%
7: Tudod.. Zsák a foltját.
okt. 27. 02:35
 9/39 anonim ***** válasza:
60%
6. vannak elég érdekes törvények bizonyos országokban, nem biztos, hogy örülnél, ha behoznánk mindet
okt. 27. 02:36
 10/39 anonim ***** válasza:
71%
9: Erősítsd meg, hogy volt erről szó.
okt. 27. 02:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!