Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnál hozzá, ha kiderüln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá, ha kiderülne, hogy a párod elfelejtett általános iskolás matematikai műveleteket?

Figyelt kérdés
Írásbeli osztás, téglalap területe kerülete.
2022. márc. 12. 17:55
A kérdező szavazást indított:
Azt gondolnám, hogy buta ember.
Nem baj, nincs ezzel gond.
Egyéb (leírom kommentben)
32 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%
Azt gondolnám, de jó, hogy nem csak én vagyok ilyen hülye.
2022. márc. 12. 17:57
 2/22 anonim ***** válasza:
7%
Attól függ, hogy férfi vagy nő az illető, mert ugye a nőnek mindent el kell nézni.
2022. márc. 12. 17:58
 3/22 A kérdező kommentje:

Mondasz valamit.

2022. márc. 12. 17:59
 4/22 anonim ***** válasza:
88%

Engem az abszolút nem zavarna, ha így hirtelen nem jutnának ilyen dolgok eszébe. Írásban amúgy is ki a fene oszt ma, amikor ott a telefon meg számológép? :D

De azt gondolom, hogy bizonyos dolgokra, ha rágugliz, akkor tudjon kiszámolni. Magyarul egy egyszerű képletet tudjon értelmezni, értékeket behelyettesíteni, stb. De ha fejből ezeket nem tudja, az nem izgat semennyire.

2022. márc. 12. 18:02
 5/22 anonim ***** válasza:
91%
Nem lenne fura, hogy elfelejtette, de ha nem is tudná kilogikázni, azon már felvonnám a szemöldököm. :D Azért egy felnőtt embernek ezek nem kell, hogy kihívást jelentsenek szerintem.
2022. márc. 12. 18:04
 6/22 anonim ***** válasza:
92%
Az agy szelektál, ami infóra nincs szüksége, az kuka. Nincs ezzel semmi baj, ha nem volt rá szüksége, mióta letette a tollat az utolsó matekórán, simán lehet, hogy nem tudja felidézni
2022. márc. 12. 18:08
 7/22 Lazy Lover ***** válasza:
86%
Nem zavarna én se tudok már semmit se amit tanultam angolul is el felejtettem
2022. márc. 12. 18:09
 8/22 anonim ***** válasza:
81%
Matematikus ön?
2022. márc. 12. 18:12
 9/22 A kérdező kommentje:

Látom még mindig divat matematikából tudatlannak lenni, akkor is, ha az egy általános iskolás, alsó tagozatos feladvány.

De más tantárgyakkal nem csinálják ezt. Szégyen.

2022. márc. 12. 18:18
 10/22 harebell ***** válasza:
100%
#9 Dehogynem csinálják ezt más tantárgyakkal is. Rengeteg dolog van nyelvtanból, környezetismeretből (ha már az alsós tantárgyakat nézzük), amire sokan nem, vagy csak nagyon homályosan emlékeznek.
2022. márc. 12. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!