Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, ha kiderülne, hogy a párod elfelejtett általános iskolás matematikai műveleteket?
Figyelt kérdés
Írásbeli osztás, téglalap területe kerülete.2022. márc. 12. 17:55
A kérdező szavazást indított:
Azt gondolnám, hogy buta ember.
Nem baj, nincs ezzel gond.
Egyéb (leírom kommentben)
32 szavazat
1/22 anonim válasza:
Azt gondolnám, de jó, hogy nem csak én vagyok ilyen hülye.
2/22 anonim válasza:
Attól függ, hogy férfi vagy nő az illető, mert ugye a nőnek mindent el kell nézni.
3/22 A kérdező kommentje:
Mondasz valamit.
2022. márc. 12. 17:59
4/22 anonim válasza:
Engem az abszolút nem zavarna, ha így hirtelen nem jutnának ilyen dolgok eszébe. Írásban amúgy is ki a fene oszt ma, amikor ott a telefon meg számológép? :D
De azt gondolom, hogy bizonyos dolgokra, ha rágugliz, akkor tudjon kiszámolni. Magyarul egy egyszerű képletet tudjon értelmezni, értékeket behelyettesíteni, stb. De ha fejből ezeket nem tudja, az nem izgat semennyire.
5/22 anonim válasza:
Nem lenne fura, hogy elfelejtette, de ha nem is tudná kilogikázni, azon már felvonnám a szemöldököm. :D Azért egy felnőtt embernek ezek nem kell, hogy kihívást jelentsenek szerintem.
6/22 anonim válasza:
Az agy szelektál, ami infóra nincs szüksége, az kuka. Nincs ezzel semmi baj, ha nem volt rá szüksége, mióta letette a tollat az utolsó matekórán, simán lehet, hogy nem tudja felidézni
7/22 Lazy Lover válasza:
Nem zavarna én se tudok már semmit se amit tanultam angolul is el felejtettem
9/22 A kérdező kommentje:
Látom még mindig divat matematikából tudatlannak lenni, akkor is, ha az egy általános iskolás, alsó tagozatos feladvány.
De más tantárgyakkal nem csinálják ezt. Szégyen.
2022. márc. 12. 18:18
10/22 harebell válasza:
#9 Dehogynem csinálják ezt más tantárgyakkal is. Rengeteg dolog van nyelvtanból, környezetismeretből (ha már az alsós tantárgyakat nézzük), amire sokan nem, vagy csak nagyon homályosan emlékeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!