Miért van az hogy mindig azt érzem hogy amit tanultam azt elfelejtettem? (LENT)
Figyelt kérdés
Szóval pl. tanulom a kreszt és mégis attól félek hogy elfelejtem,de hibátlanul vissza tudom mondani,tesztekben is jól alkalmazom a szabályokat,csupán úgy érzem hogy elfelejtettem,ilyen pl matekból is egy dolgozat előtt hogy úristen nem tudok semmit,nem is értem...2016. dec. 15. 07:42
1/2 anonim válasza:
Enyhe szorongás, de még nem kóros. A fordítottja kellemetlenebb: nagy magabiztosság és lebőgés a megmérettetéskor.
2/2 A kérdező kommentje:
pl.most dogát írtunk és tökre úgy voltam vele hogy fhú 1-es lesz,erre megint 5-ös lett,előzőleg is ez volt..
2016. dec. 15. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!