Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, ha kiderülne, hogy a párod elfelejtett általános iskolás matematikai műveleteket?
Meglepődnék, mert egyetemen is matekos tárgyai voltak, ennél jóval komolyabban. A munkája során meg aztán pláne.
De ha másból (kémia, földrajz...) felejtene, akkor természetesnek venném, én sem emlékszem mindenre. Na mondjuk ott sem ilyeneket, mint ami matekban egy x*y-nak felel meg, tehát azért a kontinenseket, Magyarország szempontjából fontosabb országokat tudja elhelyezni fejben, még ha arra konkrétan nem is tudna válaszolni, milyen kőzetből van az Atlasz-hegység.
Én nagyon jó voltam matekból, most könyvelő vagyok, de nem vagyok biztos benne, hogy írásban még tudnék osztani vagy szorozni. Annak idején könyvelni is papíron tanultunk, most azt is még tudnom kéne? Na ne már.
Egy csomó (felesleges) dolgot meg kellett tanulni, aminek ma már semmi értelme nincs. Tüzet se csiholunk, pedig azt még az ősember is tudta.
Nagyon örülnék, mert így nem lenne annyira égő, hogy én se tudok. :)
Utoljára 14 éves koromban kellett ilyesmit csinálni, és már akkor se tudtam. Most meg 47 vagyok, szóval azt a keveset is elfelejtettem már, mert nincs rá szükségem.
Morfika, szerintem meg forditva. Szamologep app mar minden kutyuben van, de az, hogy nem tudja, hogy hany meter kerites kell a telekre.....
A masik kedvencem meg a pizza, es annak a bearazasa. Amikor a sok hulye nem tudja, hogy a pizza terulete negyzetesen aranyos az atmerojevel, vagyis egy 24cm-es pizza kilencszer nagyobb, mint egy 8cm-es.
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!