Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnál hozzá, ha kiderüln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá, ha kiderülne, hogy a párod elfelejtett általános iskolás matematikai műveleteket?

Figyelt kérdés
Írásbeli osztás, téglalap területe kerülete.
2022. márc. 12. 17:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Meglepődnék, mert egyetemen is matekos tárgyai voltak, ennél jóval komolyabban. A munkája során meg aztán pláne.

De ha másból (kémia, földrajz...) felejtene, akkor természetesnek venném, én sem emlékszem mindenre. Na mondjuk ott sem ilyeneket, mint ami matekban egy x*y-nak felel meg, tehát azért a kontinenseket, Magyarország szempontjából fontosabb országokat tudja elhelyezni fejben, még ha arra konkrétan nem is tudna válaszolni, milyen kőzetből van az Atlasz-hegység.

2022. márc. 12. 18:58
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon jó voltam matekból, most könyvelő vagyok, de nem vagyok biztos benne, hogy írásban még tudnék osztani vagy szorozni. Annak idején könyvelni is papíron tanultunk, most azt is még tudnom kéne? Na ne már.

Egy csomó (felesleges) dolgot meg kellett tanulni, aminek ma már semmi értelme nincs. Tüzet se csiholunk, pedig azt még az ősember is tudta.

2022. márc. 12. 18:58
 13/22 anonim ***** válasza:

Nagyon örülnék, mert így nem lenne annyira égő, hogy én se tudok. :)

Utoljára 14 éves koromban kellett ilyesmit csinálni, és már akkor se tudtam. Most meg 47 vagyok, szóval azt a keveset is elfelejtettem már, mert nincs rá szükségem.

2022. márc. 12. 19:19
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Csodálkoznék, ugyanis mindketten mérnökök vagyunk.
2022. márc. 12. 19:30
 15/22 anonim ***** válasza:
36%
ma már divat s*gghülyének lenni, szóval fel sem tűnne
2022. márc. 12. 20:03
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Kurvára csodálkoznék, mivel vegyészmérnök PhD fokozattal.
2022. márc. 12. 21:54
 17/22 anonim ***** válasza:
21%
Kicsit életképtelennek tartanám. A téglalap kerületének képletét nem várnám el tőle, de azért papíron osztani elég alap szerintem mondjuk egy humán beállítottságú embernek is…😳
2022. márc. 12. 23:34
 18/22 anonim ***** válasza:
91%

Morfika, szerintem meg forditva. Szamologep app mar minden kutyuben van, de az, hogy nem tudja, hogy hany meter kerites kell a telekre.....

A masik kedvencem meg a pizza, es annak a bearazasa. Amikor a sok hulye nem tudja, hogy a pizza terulete negyzetesen aranyos az atmerojevel, vagyis egy 24cm-es pizza kilencszer nagyobb, mint egy 8cm-es.

37F incel

2022. márc. 13. 00:31
 19/22 Laylah ***** válasza:
18., végre egyszer írtál valami értelmeset is.
2022. márc. 13. 00:43
 20/22 anonim ***** válasza:
Van ez így. Én két éve elgondolkodtam, hogy kell a nagy S betűt írni.
2022. márc. 13. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!