Elfelejtettem ráírni a lapomra a tisztázati és piszkozati lapok számát, mit tudok tenni?
NÉGY tisztázati lapom van. ez biztos?
pánikrohamot kaptam.
Nyugi, ez csak egy kontroll. A piszkozatokat át kell húzni. Amit nem húztál át, az tisztázatnak számít, és ki fogják javítani.
Ha bármilyen probléma adódna ebből, akkor fellebbezel és a bizottság a javadra fog dönteni. Különben sem akarják majd odáig vinni a dolgot, mert akkor a felügyelő tanár is hunyó, aki átvette a dolgozatot.
#1, #3, #4 válasz hülyeség. Talán élvezik, hogy ijesztgethetnek. Nem lehet jogszabállyal alátámasztani az ilyen sületlenségeket.
Ez a kormányrendelet: "Az írásbeli munka befejezése után a vizsgázó a vizsgadolgozat üresen maradt részeit, valamint a piszkozatlapokat áthúzza, a felhasznált pótlapok számát felírja a vizsgadolgozat címlapjára."
Sehol nincs odaírva, hogy a tisztázati lapok számát is fel kellene tüntetni. Úgyhogy ne hallgass a huhogókra.
Bocsánatot kérek az előző beírásomért, hülye voltam, nem ittam még kávét, és piszkozati lapnak olvastam a pótlapot.
Tehát fel kell írni a tisztázati lapot. DE! Tényleg csak egy kontroll. Ha nincs felírva, akkor is értékelni fogják. Ugyanis a javításról szóló részben nincs semmi olyan, hogy ne lehetne figyelembe venni, ha nincs felírva a szám.
Elnézést kérek attól, akit megsértettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!