Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szeretem, de ő már rég elfelejtett? Miért néz levegőnek?
Első szerelmem volt, de az ő külföldre költözése miatt megszakadt a kapcsolat. Utána még évekig beszéltünk egymással, de idő közben találkozott egy lánnyal akivel azóta is együtt vannak, látszólag boldogok,
viszont nem rég hazaköltözött ,és összefutottunk a munkahelyemen ahova vásárolni jött be a barátnőjével, nagyon meghökkent, láttam rajta hogy meglepődött, mint aki köve dermedt, én meg gyorsan befutottam a raktárba mikor megláttam és remegtem, rosszul lettem. Utána megegyszer bejött nem sokkal ez után az üzletbe, csak az anyjával nem a barátnőjével , és ekkor már nem futottam el, összeszedtem magam és a szemébe néztem, de ő elkapta az övét, és szó nélkül elsétált mellettem , rám alig nézve. Nem is tudom, talán szomorúsagot láttam rajta. Szerintetek ez azt jelenti hogy már rég tovább lépett, ő nem gondol rám,elfelejtett?
A közös ismerőseinkel ha összefut akkor rájuk ír, hogy téged láttalak itt vagy ott? Meg elbeszélget velük(ők mesélték)...Velem meg nem beszél már évek óta és ezek után sem írt rám hogy látott és mizu vagy valami.
Mit gondoltok? Próbálom elfelejteni, van amikor sikerül is, aztán történik egy álom ,vagy egy régi kép felbukkan ,és újra "szenvedek" egy darabig. Ördögi kör. Más férfit nem tudnék magam mellett elkepzelni pedig volt pár kapcsolatom, de ha házasság vagy gyerek jött elő, mindig őt láttam magam előtt.
21/L
BARÁTNŐJE VAN! Szerinted akkor téged akar? Tegyük fel igen és akkor mi van? Összejöttök és ismét szakítás lesz a végeredmény.
El kéne engedned, ha nem megy látogass meg pszichológust.
Ha együtt kell, hogy legyetek együtt lesztek, de mindkettőtőknek akarni kell és tenni érte, hogy működjön.
Szerinted nem érdekled màr.
Ha egy férfi akar, akkor keresni fog.
Talán nagyon csalódott benned és ezért már még arra sem méltat, hogy írjon hébe-hóba.
Vagy lehetséges, hogy ő lezárta a múltat, ráadásul barátnője is van és hát párkapcsolatban nem nagyon illik exxel tárgyalni.
Fogadd el, hogy nem kellesz neki, hagyj neki békét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!