Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normalis, ha a parom elmegy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis, ha a parom elmegy a kedvenc peksegembe reggel, ahol imadom a cappucinot, de csak magara gondol es maganak vesz? Elmondasa szerint, elfelejtett nekem is hozni..

Figyelt kérdés

Szerintetek normalis, ha a parom elmegy a peksegbe reggeliert, mielott utnak indultunk kulfoldre, de csak maganak hoz cappuccinot..

(En nem szoktam kavezni teny, de tudja, hogy azon az egy helyen imadom a cappuccinot es mindig veszek magamnak..

Mikor par hete elmentem vele oda, mindkettonknek vettem cappuccinot es reggelit is..)

Feltem szova tenni, mert a reakcioi nagyon fajdalmasak olyan esetekben, ha szova merem tenni a fajdalmaimat/ rossz erzeseimet.

Vegul, elpoenkodva szova tettem..

Nekem nem hoztal cappaccinot? 😬

Azt mondta: nem szoktal kavezni, meg amugy is elfelejtettem, mert a szarokkal voltam elfoglalva, amiket vennem kellett..

Gondoltam, jobb ha nem firtatom tovabb.

Elfogadtam a valaszt, semmi gond, megsimiztem a fejet es remeltem elengedtuk..

Majd kezdte, hogy mindig elbaszom a kapcsolatunkat ilyenekkel, minek kell szova tenni, meg mit faj nekem mindig valami. Mindennel probal a kedvemben jarni, es megis mindig o hibas es a szar..

Probaltam megnyugtatni, h nem hibaztatom, de ki kell mondanom a dolgokat, ahhoz, h konnyitsek a lelkemen.

Mondta, hogy most feleslegesen ment el venni reggelinek valot, mert miattam meg sem fogjuk enni, mert felidegesitettem es megint tonkre tettem mindent..

Megint kidobott egy csomo penzt az ablakon.. meg amugy sem volt kedve a peksegbe menni, es amugy neki meg az esett rosszul, h el kellett mennie egyaltalan.. stb.

(De en nem vartam el, h elmenjen, en is elmehettem volna, csak gondoltam egyszerubb, ha addig en elokeszitem a szendvicskesziteshez a dolgokat.)

Mar nem birtam es sirni kezdtem es ezerszer megbantam, h szova tettem a cappuccinot..

8 honapja vagyunk egyutt es ha valamit megemlitek neki, ami faj, vagy rosszul esik nekem, addig bant/ tamad erte, mig sirni kezdek, igy egyre kevesebbszer merem neki elmondani a rossz erzeseimet.

Mindent magara vesz es ugy forditja le magaban a dolgokat, h en azt ereztetem vele mekkora szar ember es hibazott..

Bezzeg o, mindent mond es en megertessel, odafigyelessel kezelem a rossz erzeseit, sokszor napokig vezekelek aprosagokert is, mert nem szeretnem, h miattam rosszul erezze magat.

Empatiaval fordulok fele, de az o oldalarol nem erzem ugyanezt.

Hozzateszem, 2 hetente tudunk talalkozni, mert van 3 pici gyermeke, akik sokat vannak nala.. Tehat nem is tud teljes erteku tarsam lenni.

okt. 27. 01:21
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

A palid eléggé elb*aszott!

2 gyereke van, tehát egyáltalán nem a 20as évek elején járó fiatal tudatatlan fiúról van szó, ami mellett megvoltam győződve, hogy az!

BÁRHOVA, BÁRMIT elmegyek venni, MINDÍG felhívom a páromat és megkérdezem, kér-e valamit! Akkoris, ha valószínűleg nemet fog mondani! Nem én döntöm el, hogy "úgyse kávézol", látszik egy igazi önző paraszt pali! Normális ember egymagának venni enni, inni a másikat meg sem kérdezni, egy igazi magánakvaló spur, és még ő terrorizál, hogy nem tud most nyugalomba zabálni egymagában!

okt. 27. 04:03
 12/39 anonim ***** válasza:
84%

Egy nárcisztikus majom a párod.

Hagy ott a picsába.

okt. 27. 04:43
 13/39 anonim ***** válasza:
81%

Jesszus, ezt a kapcsolatot be kell fejezni. Egy párkapcsolat örömet kell, hogy okozzon, és valamit hozzáad az életedhez, de neked csak szorongást, önmarcangolást és kérdőjeleket hoz az életedbe ez a majom. 8 hónap, együtt sem éltek és így viselkedik veled? Mi lenne később?

Szerintem ne edd magad a dolgain, és mihamarabb kukázd ezt az embert, mert nem érdemel maga mellé senkit, és nem kell megvárni, amíg olyan kétségeket ébreszt saját magadban, ami teljesen aláássa az önbizalmadat és aztán járhatsz terápiára, hogy magadra találj.... AZ ilyen mellett nem is maradna meg értelmes ember....

okt. 27. 05:11
 14/39 anonim ***** válasza:
91%
Na ez egy jó példa egynek arra a nyomorra ami helyett ma már egy normális nő inkább egyedül van.
okt. 27. 05:43
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Mit akarsz tőle? 3 gyerek melett távkapcsokatban még szeretőinek se mondható a viszony.
okt. 27. 07:38
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt nem azzal van a gond, hogy a pasi nem vett neked cappuchinot, mert előfordulhat, hogy az utazás előtti stresszben nem arra koncentrált. A gond az, hogy ilyen apró kritikáid miatt is hatalmas hisztit vág ki, drámázik és sajnáltatja magát..
okt. 27. 07:44
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Kuka...
okt. 27. 08:19
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Egy nárci p*cs. Minél hamarabb szabadulj meg tőle. Magadnak teszel vele szívességet
okt. 27. 08:34
 19/39 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az lenne lehet tele is a keze kajál is vagy telozik. En se cipelnék haza kézben egy capuccinot
okt. 27. 09:19
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Bántalmazó kapcsolat iskolapéldája!
okt. 27. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!