Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, hogy napi 2 óra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy napi 2 óra telefonnal kell beérnem?

Figyelt kérdés

Barátommal távkapcsolatban vagyunk, ami csak átmeneti, de ezzel nincs is semmi gond, jól tudjuk menedzselni a dolgot. Kb napi 1-2 órát beszélünk telefonon és ezt kell "beosztanom", mert szerinte ez bőven elég. Nyilván nem napi 18 órát akarok telefonálni, de azért reggel-este, esetleg napközben jó lenne pár plusz perc, mert mint ahogy másoknál is, nálunk is van, hogy épp történt valami vagy lenne kérdésed, stb és olyankor jó lenne, ha ott lenne a másik.

Nekem ezt napi egyszer, maximum 1-2 órában kell összehoznom, jellemzően éjszaka. Más módon nem kontaktálunk, csak telózunk egyet lefekvés előtt.

Szerintetek is elég egy párkapcsolatban a napi 1-2 óra beszélgetés? Évek óta megy így, szóval nem vagyok telhetetlen szerintem.

33N és 35 F

nov. 24. 19:50
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:

a kapcsolatunk első éveiben napi 9-10 órákat beszéltünk. Ez fogyott le napi 1-2 órára, de van nap, mikor ez is kimarad.

szerintem kellene egy valós barát számomra, akinek több igénye van rám, a jelenlegit meg meghagyni havernak és akkor bőven elég lesz, ami most van.

nov. 24. 19:56
 2/35 A kérdező kommentje:
ha meg kérdezi, hogy mi van, miért nem hivsz, akkor mondom, hogy a baratommal voltam. Aztán egyszer csak észreveszi, hogy eltűntem.
nov. 24. 19:57
 3/35 anonim ***** válasza:
64%
Napi 9-10 óra telefonálás???? Te komolyan mentális beteg vagy! Nem sértés, diagnózis.
nov. 24. 20:12
 4/35 anonim ***** válasza:
97%

"a kapcsolatunk első éveiben" - szóval évek óta együtt vagytok, mégis azt írtad, hogy ez a távkapcsolat csak átmeneti?

Én sem éltem együtt a volt párommal és nagyon zavart, hogy hetente egyszer hívott fel 10 percre és azt is úgy, hogy én könyörögtem érte. Se nagy utazások előtt, után, közben nem hívott. Ha konkrétan az én településemen haladt keresztül vonattal, akkor sem hívott fel egy kedves mondat erejéig, hogy épp itt van tőlem párszáz méterre...stb.

Szóval az hogy ti naponta beszélgettek évek óta, nagyon jónak számít.

nov. 24. 20:17
 5/35 anonim ***** válasza:
84%

"nagyon zavart, hogy hetente egyszer hívott fel 10 percre és azt is úgy, hogy én könyörögtem érte. Se nagy utazások előtt, után, közben nem hívott."

- na ez nagyon szomorú. Remélem már nem vagy vele.

nov. 24. 20:22
 6/35 anonim ***** válasza:
79%
Ti amúgy munkanélküliek vagytok? Hogy a bánatba lehet napi 9 órát beszélni? Nincs semmi életed?
nov. 24. 20:29
 7/35 anonim ***** válasza:
57%
Napi kamu incel kérdés
nov. 24. 20:39
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
6. Esküszöm most akartam, szinte szó szerint ugyanezt megkérdezni tőle! :)
nov. 24. 20:44
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezen múlik a kapcsolat komolysága, hogy hány percet telefonáltok. Inkább az igényekkel van a baj, hogy te sokkal gyakoribb, közvetlenebb kontaktra vágynál, ehhez nem való távkapcsolat.
nov. 24. 21:06
 10/35 A kérdező kommentje:

6-os:

olyan szerencsés helyzetben voltunk/vagyunk, hogy mindketten vállalkozók vagyunk, nincs rabszolga munkaidőnk, mi osztjuk be az időnket.

Remélem megválaszoltam égető kérdésed.

Utána a kérdésre is lehet válaszolni.

nov. 24. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!