Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy napi 2 óra telefonnal kell beérnem?
Barátommal távkapcsolatban vagyunk, ami csak átmeneti, de ezzel nincs is semmi gond, jól tudjuk menedzselni a dolgot. Kb napi 1-2 órát beszélünk telefonon és ezt kell "beosztanom", mert szerinte ez bőven elég. Nyilván nem napi 18 órát akarok telefonálni, de azért reggel-este, esetleg napközben jó lenne pár plusz perc, mert mint ahogy másoknál is, nálunk is van, hogy épp történt valami vagy lenne kérdésed, stb és olyankor jó lenne, ha ott lenne a másik.
Nekem ezt napi egyszer, maximum 1-2 órában kell összehoznom, jellemzően éjszaka. Más módon nem kontaktálunk, csak telózunk egyet lefekvés előtt.
Szerintetek is elég egy párkapcsolatban a napi 1-2 óra beszélgetés? Évek óta megy így, szóval nem vagyok telhetetlen szerintem.
33N és 35 F
De ha ennyire laza a munkátok mindkettőtöknek, akkor miért nem költöztök össze most...?
Szerintem te ezt nem igazán akarod már. Ne kezdjetek építkezni, így semmikepp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!