Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy napi 2 óra telefonnal kell beérnem?
Barátommal távkapcsolatban vagyunk, ami csak átmeneti, de ezzel nincs is semmi gond, jól tudjuk menedzselni a dolgot. Kb napi 1-2 órát beszélünk telefonon és ezt kell "beosztanom", mert szerinte ez bőven elég. Nyilván nem napi 18 órát akarok telefonálni, de azért reggel-este, esetleg napközben jó lenne pár plusz perc, mert mint ahogy másoknál is, nálunk is van, hogy épp történt valami vagy lenne kérdésed, stb és olyankor jó lenne, ha ott lenne a másik.
Nekem ezt napi egyszer, maximum 1-2 órában kell összehoznom, jellemzően éjszaka. Más módon nem kontaktálunk, csak telózunk egyet lefekvés előtt.
Szerintetek is elég egy párkapcsolatban a napi 1-2 óra beszélgetés? Évek óta megy így, szóval nem vagyok telhetetlen szerintem.
33N és 35 F
nem raboljuk egymás idejét, hiszen ha lenne más vagy olyan élethelyzetben lennénk, hogy más dolgok kötnének le, köteleznének el, akkor nyilván lép az ember. De ha egy könyvesboltban melléd szegődik egy szimpatikus ember, akivel életed legjobb beszélgetéseit folytatod, akkor te sem kergeted el, hanem a kellemest összekötöd a hasznossal. Vagy: haverod átmegy, megnéztek egy filmet, mit tudom én. Tök jól elvagytok. Akkor elkergeted, mondván, te nem félsz egyedül? Hagyjál már vazzeg.
Senki ideje nem sérül. Ha ő nem lenne, ugyanannyit dolgoznék, ugyanannyi időt töltenék más barátokkal és a hobbiaimat is ugyanúgy űzném. Az, hogy van egy lelki társad, akivel amúgy a kémia is működik és együtt képzelitek el a jövőt, annak mi köze van ahhoz, hogy egyedül mersz-e lenni vagy sem. Én 33 éve vagyok egyedül, de ennek ellenére jelenleg van társam, mégha nem is fizikálisan van jelen. Simán lehetnek tervek, annak ellenére, hogy nem biztos, hogy megvalósul. Ezért hívják tervnek. Van több hülye kérdés?
Úgy látom, a kiírt kérdést nem tudja értelmezni az átlagember.
Köszönöm annak, akinek sikerült.
"ezzel nincs is semmi gond, jól tudjuk menedzselni a dolgot"
Ha ez igaz lenne, nem írtad volna ki ezt a kérdést.
Amúgy meg... neki ennyit érsz. Innentől kezdve te döntöd el, hogy maradsz-e egy olyannal, aki ha a világ összedől, akkor sem lenne hajlandó fél órával többet rád szánni egy nap, vagy esetleg úgy döntesz, hogy te ennél többre vágysz. Az biztos: ő nem fog változni. Amikor ott vagy neki testközelben, akkor jól érzi magát veled, de amúgy még csak pár nap erejéig sem fog ő több "macerát" bevállalni azért, hogy boldog legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!