Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy napi 2 óra telefonnal kell beérnem?
Barátommal távkapcsolatban vagyunk, ami csak átmeneti, de ezzel nincs is semmi gond, jól tudjuk menedzselni a dolgot. Kb napi 1-2 órát beszélünk telefonon és ezt kell "beosztanom", mert szerinte ez bőven elég. Nyilván nem napi 18 órát akarok telefonálni, de azért reggel-este, esetleg napközben jó lenne pár plusz perc, mert mint ahogy másoknál is, nálunk is van, hogy épp történt valami vagy lenne kérdésed, stb és olyankor jó lenne, ha ott lenne a másik.
Nekem ezt napi egyszer, maximum 1-2 órában kell összehoznom, jellemzően éjszaka. Más módon nem kontaktálunk, csak telózunk egyet lefekvés előtt.
Szerintetek is elég egy párkapcsolatban a napi 1-2 óra beszélgetés? Évek óta megy így, szóval nem vagyok telhetetlen szerintem.
33N és 35 F
5-ös:
ez elég egyoldalú szerelemnek tűnt.
Én is remélem, hogy találtál őszintébb társat ❤️
10.-re.
Én válaszoltam neked: BETEGES.
3-as:
kölcsönös volt, alig tudtuk elengedni egymást, annyi mindenről tartalmasan tudtunk beszélni. Kívánom, hogy egyszer te is tapasztald meg, milyen az, mikor valakivel totálisan el tudtok mélyülni MINDEN témában és mindeközen inspiráljátok, töltitek egymást. A sima barátságok se jutnak el eddig, nemhogy férfi-nő kapcsolatok.
bonus: ingyen beszélünk, mielőtt valakinek ez se fordulna meg a fejében.
4-es:
igen, átmeneti, mert közös a jövőképünk, célunk, elvileg jövőre kezdjük a házépítést.
12-es:
rendben. Számomra semmit nem jelent a véleményed.
A kérdésem más volt. Ha arra tudsz válaszolni, megköszönöm.
9-es:
te akkor megelégednél napi 1-2 óra esti beszélgetéssel 5 éven át? Oké, végülis ez végre egy válasz. Lehet, hogy tényleg akkor én várok túl sokat.
18-as:
van whatsapp, de az rapszodikus, mert inkább csak hébe-hóba és 1-2 szavas dolgokat írunk vagy vmi vicces képet, linket megosztunk. Ennyi a kapcsolatunk plusz a telózás este. Évek óta közlöm vele, jól tudja. Ide már “ csak úgy” kiírtam, mert kíváncsi voltam, kinek lenne elég. Nekem más az elképzelésem az ideális kapcsolatról. De mivel jelenleg nem járok sehova, nem is érdekel senki, ezért elvagyok ezzel, vagyis zavar, de érzelmileg nem bánt.
Dobbantok, ha valaki betoppan esetleg az életembe. Pusztán érdekelt, kinél hogy menne ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!