Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jelenthetett ez jót?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthetett ez jót?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki megtetszett és néha beszélgetünk. Legutóbb bókoltam neki és lesütött szemmel mosolygott és utána válaszolt rá. Lányok ha szemlesütve mosolyogtok egy bókon néhány másodpercig az mit jelent nálatok?
ma 16:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy szégyenlősek vagyunk.
ma 16:17
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Zavarba jött. De ez így önmagában még semmit sem jelent.
ma 16:17
 3/11 he84 ***** válasza:
Pontosan így van, ahogy az 1-es és 2-es válaszoló írja. Ezt nőként mondom.
ma 16:20
 4/11 A kérdező kommentje:
Hogyan lehetne elérni hogy jelentsen is valamit?
ma 16:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy ha nem érzi ugyanazt amit te.
ma 16:23
 6/11 he84 ***** válasza:
Ha nem érzi ugyanazt, akkor vagy add fel kérdező, vagy barátkozz vele türelmesen és fokozatosan. Ha esetleg idővel közeledne hozzád, akkor az jó jel, ám hogyha nem, akkor hagyd őt, vagy pedig reménykedés nélkül csak barátság. Bár ez sok férfinak nehéz egy idő után, persze van kevés kivétel.
ma 16:26
 7/11 A kérdező kommentje:
Igazából ő volt aki elsőként megszólított akkor csak pár szót beszéltünk és másodjára is ő kérdezett majd többet beszéltünk és ekkor bókoltam neki
ma 16:29
 8/11 he84 ***** válasza:
Aha, hmm. Hát ettől még lehet, hogy sok és váratlan volt neki a bókolás. Vagy pedig szégyenlős típus. Ha ő is vevő rá, próbálj vele tovább ismerkedni, ám semmiképp ne rohand őt le és ne nyomulj.
ma 16:36
 9/11 A kérdező kommentje:
8#. Igen ezt nagyon szeretném szem előtt tartani. Nem akarok sok lenni és semmiképpen sem akarom hogy azt higyje hogy le akarom rohanni. Sajnos kevés tapasztalatom van és bennem van a félsz hogy elrontom. Igazából a bókon is gondolkodtam egy ideig de úgy gondoltam hogy ez kedves és semmiképpen sem olyat mondtam neki ami kétértelmű szexuális mert az nagyon tahó lenne és megérteném ha nem lett volna vevő rá. Szóval nagyon próbálok vigyázni hogy ne legyek sok és ne mondjak baromságot
ma 16:41
 10/11 he84 ***** válasza:
Aha oké, értelek kérdező. Mindezt jól teszed. Én azt javaslom, egyelőre csak simán barátkozz vele lazán, ám a bókokkal is óvatosan, mert ha túl gyakori és minden nap teszed, az már lehet kissé ijesztő és gyanús neki. Egyelőre türelmes és óvatos barátkozás a javasolt. Figyeld őt is, hogy mit reagál és lehetőleg ne csakis a szex reményében tedd. Azt mi nők legtöbbször nem szeretjük.
ma 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!