Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet? Mit gondolhat?
Figyelt kérdés
Adott egy tőlem idősebb középkorú férfi a munkahelyemen, akivel egy ideje “szemezgetünk”, plusz a folyosón mikor meglát a szeme sarkából figyel majd mikor elér hozzám rámfordul köszön, máskor pedig mikor arra jár amerre vagyok folyamatosan néz és, integetünk egymásnak, hol mosolyogva hol csak merev arccal, próbáltam már csak úgy rámosolyogni, hogy adjak valami “jelet”, de nem szólít le sosem, csak ha épp összefutunk valami, viccesen kötekedős megjegyzést tesz vigyorogva majd tovább megy, de mikor én megszólítom igaz folyamatosan mosolyog/vigyorog, de mintha mindig hatalmas sietésben lenne. Nyilván ebből leszűrhető, hogy nekem nagyon tetszik, de vele vajon mi a helyzet ő hogy érezhet szerintetek ezekből a “jelekből”?2024. aug. 4. 06:02
1/10 anonim válasza:
Játszadozik, élvezi, hogy rejtvényt jelent számodra, kivetette a hálóját: húzd meg, ereszd meg.
Ne törd a fejed. Ha van benned tartás, büszkeség, elengeded.
Ha tetszel is, semmi komolyat ne képzelj.
Élvezi, hogy apránként magába bolondít, egy skalppal több a derékszíján.
2/10 anonim válasza:
Ugyanebben vagyok én is, csak nálunk kicsit összetettebb a dolog.
3/10 anonim válasza:
Siet nehogy meglásd, hogy feláll a farka.
5/10 A kérdező kommentje:
1-es, hogyan “húzzam/eresszem” meg a hálóját mire gondolsz? :)
2024. aug. 4. 07:11
6/10 anonim válasza:
Élvezi, hogy hülyíthet, csak tart tőle, hogy az asszony megtudja.
7/10 anonim válasza:
Ja igen ha idősebb akkor nős gyerekes lehet, vagy az nem számít, csak örülsz, hogy valaki végre foglalkozik veled?
8/10 anonim válasza:
Pont ezek azok a típusok,akik kicsit benéznek minden irodàba udvarolni, flörtölgetni.
Addig nem kell többet làtni emögé szerintem, amíg nem keresi aktívan a tàrsasàgodat, nem tesz gesztusokat, amikkel kifejezi, hogy randizni szeretne, nem beszélgettek mélyebb témàkról,stb.
Neki ez a fűszer,ami feldobja a mindennapjait, nyilván nem a kezedet tervezi megkérni, csak mert szépen mosolyog ràd...😀
9/10 anonim válasza:
Akivel beszélhetni se lehet az kapa eleve.
10/10 Senior Séf válasza:
Tetszik neki a helyzet, ez nem vitás. Hogy aztán miért nem lép, az számunkra rejtély. Vagy nős, vagy a kora ellenére még nem találta meg a tökeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!