Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ezek mit jelenthet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zftzdtre6tz kérdése:

Szerintetek ezek mit jelenthetnek? Mit gondolhat rólam?

Figyelt kérdés

A sztori annyi hogy egy ideje ismerem ezt a férfit és mikor elkezdett vigyàzni rám úgy mond, én akkor bele szerettem, na viszont elmentük együtt bulizni és én egy kicsit letört voltam, ezért kimentünk négyszemközt beszélgetni. Természetesen az volt az első hogy megkérdezze hogy mi a baj, és válasznak megkérdeztemtőle hogy “ miért szeretünk olyan embereket akik minket nem?” Rá kérdezett hogy mire gondolok de mondtam neki hogy “nem igazán szeretném elmondani”. Erre ő a vállamnak dőlt ( egy padon ültünk ) és meg kérdezte hogy rá gondolok e. Én nem válaszoltam neki, ezért mondta nekem hogy szerinte tudja hogy mit érzek iránta. Egy darabig erre nem volt reakciója egyikünknek sem, aztán elkezdett megölelni mindig mikor elbúcsúzunk egymástól, egyszer ittasabb állapotában a vállamra tette fejét és majdnem elaludt rajta. Ajándékokat kapok tőle indokolatlanul, és a héten elhívott találkozni 3szor is. Szerdán csak úgy elmentünk együtt vásárolni, majd másnap megint elhívott és akkor vett nekem és magának is inni és leültünk egy padra. Rámnézett és azt mondta nekem hogy mondanom kell neki valamit. Meglepődtem mert tényleg meglepődtem nemtudtam mire gondol. És mondta nekem hogy “ mondjam a szemébe azt amit nem akartam elmondani abba a buliba neki”. Én persze először nem akartam válaszolni neki, de nem hagyott békén és elmondtam neki az érzéseim. Választ nem kaptam rá de számítottam is erre, mert fél az ilyen dolgoktól. Viszont ő mindig vigyázott rám és bármi bajom volt vagy neki volt valami, mindig meghallgattuk egymást és segítettünk ahogy tudtunk. Viszont a mai nap folyamán szintén elhívott találkozni, és nagyon jól beszélgettünk. Én próbáltam szokásosan mosolyt csalni az arcára meg minden. Aztán idő volt neki előbb jött a busza mint nekem ezért mondtam neki hogy megvárom vele a buszt. Viszont ő a szemembe nèzett és azt mondta nekem, hogy ne legyek rá mérges hogyha nem fog engem keresni. Én megkérdeztem miért mondja ezt de nem válaszolt. Majd megkérdeztem hogy mit gondol rólam, mit érez, viszont erre sem kaptam választ de több kérdésre nem volt időm, mert jött a busz. Megölelt majd felszállt a buszra és ennyi. Nem kell mondanom hogy oda szúrt ahol fáj.

Szerintetek, csak kedves szeretne velem lenni, vagy fél a saját érzéseitől? Köszönöm szépen ha végig olvastad és ha segítesz <33

#szerelem #Mit gondolhat rólam?
2023. jún. 4. 01:19
 1/5 A kérdező kommentje:
Vissza térve, megvédett anyámtól is ( nem a legjobb a kapcsolatunk ) és napokig nála aludtam a másik szobában. De ez idő alatt nagyon figyelt, és vigyázott rám. Mikor én nem fogadtam el magam azt mondta nekem hogy ő szerinte tökéletes vagyok így ő elfogad engem helyettem is. Meg mikor megbántott ( jó oké én reagáltam túl a saját féltékenységem ) sírva borult a nyakamba és kért tőlem bocsánatot
2023. jún. 4. 01:26
 2/5 anonim válasza:
100%

Lehet foglalt

Azt tanacsolom ne feszegesd a témát es szekírozd, mert meggyülöl

Meg kell varni amig magatol szól valamit de fogadd el azt is , ha nem fog

2023. jún. 4. 13:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és megfogadom a tanácsod!
2023. jún. 4. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2023. jún. 4. 18:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Előző válaszoló én 16 ő pedig 24
2023. jún. 4. 21:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!