Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Mennyire tartjátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire tartjátok komolynak, ha egy fiú messengeren közeledik?

Figyelt kérdés
Az, hogy folytatjátok-e, számít, hogy mit ír. Pl ha elhívna randira, elmennétek? Vagy ha csak simán annyit ír, tetszesz, leszel a barátnőm?

tegnapelőtt 15:50
1 2
 1/13 anonim válasza:
93%
Ez attól függ, hogy amúgy ismerem-e. Csak úgy semmilyen vadidegennel nem chatelnék, ha nem muszáj:) Ha ismerném, akkor nem bánnám.
tegnapelőtt 15:55
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
A tetszel leszel a barátnőm miatt nem, mivel akkor csak a külső miatt akar ismerkedni. Viszont ha szimpatikus vagy neki és ismerkedni elhív, randikra és miután azért kicsit jobban megismert kérdezi meg, hogy lennél -e a barátnője az már sokkal jobb.
tegnapelőtt 15:56
 3/13 anonim ***** válasza:
19%
1 és ha egy srác senkit nem ismer kihez szóljon?
tegnapelőtt 16:08
 4/13 anonim válasza:
91%

3-as, nem azt mondtam, hogy az online tér általánosságban rossz lenne ismerkedésre, hanem azt, hogy ebben a világban nem mernék olyannal chatelni akivel még nem találkoztam. Ez csak egy személyes vélemény, de tudom, hogy ezt nagyon sokan máshogy gondolják. Biztos vagyok benne, hogy van akinek beválik:)

Ha nem a fizikailag gyengébb nembe tartoznék, akkor én is kipróbálnám, de így nem szeretném, pedig tudom, hogy vannak rendes, jófej, őszinte srácok is.

tegnapelőtt 16:21
 5/13 anonim ***** válasza:
28%
Nálam nem vállt be,ráírtam egy falubeli lányra,kapásból letiltott.
tegnapelőtt 16:26
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
"Pl ha elhívna randira, elmennétek? Vagy ha csak simán annyit ír, tetszesz, leszel a barátnőm?" - Ha ezekkel ír rám, akkor offos.
tegnapelőtt 16:36
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
6 nem mindenkinek lehet jó dumája,pedig az kell, elkell adni magad,jól színészkedni
tegnapelőtt 16:43
 8/13 anonim ***** válasza:
45%
Semennyire. Aki komolyan gondolja mondja a lány szemébe. Chaten csak hitegetés van.
tegnapelőtt 16:50
 9/13 anonim ***** válasza:
90%
#7 Ez nem jó duma kérdése, szimplán taktikai hiba. Mi alapján hívja randira? Mi alapján lennék a barátnője? Ilyen kérdéseket 1-2 hét beszélgetés után lehetne legkorábban feltenni.
tegnapelőtt 16:50
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
9 kérdezem ismét,ha valakivel senki nem beszél hogy beszéljen bárkivel?
tegnapelőtt 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!