Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen messengeren szerelmet vallottam a crushomnak es nem válaszol. Mit csináljak?
Igen.
Aztán majd mondd el neki, hogy be voltál nyomva, nem is emlékeztél,
hogy kinek és mit írtál.
Én még a válasz előtt írnék neki, hogy:
"
Szia, bocsi a legutóbbi üzenetmért, kicsit többet ittam a kelleténél. Mondhatni őszintére ittam magam, így kitörtek belőlem a leírt dolgok. Sajnálom, ha kellemetlenséget okoztam neked ezzel, még egyszer elnézést.
"
Valami ilyet fogalmazz meg, ami a te szava járásódnak megfelel. :) Hidd el, jobb ha minél előbb tisztázod, elküldöd neki és már nem is lesz olyan kellemetlen. Sokkal rosszabb dolgokat is csinálnak emberek ittasan.
23F
Ne igyál annyit. Lányként írom, hogy extra ciki ha egy csaj annyit iszik, hogy nem tud magáról.
Majd találsz másik crusht.
Nem tudod kitörölni tőle is.
Szerintem ne mondd azt, hogy berúgtál. Gusztustalan az olyan ember, főleg egy nő, aki annyira berúgik, hogy azt sem tudja mit művel. Ez visszatetsző kifogás. Inkább hazudd azt, hogy egy haverod megszívatott azzal téged, hogy poénból szerelmet vallott a nevedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!