Szerintetek nem pofátlan, suttyó viselkedés messengeren az, ha valaki láttamozza amit írok és nem válaszol? Se rögtön, se később, semmikor
"2# ennyire ne légy függő.. bőven lehet más írta ki."
Milyen függő?
Az első kérdés, ami a "Kapcsolódó kérdések" között van, merő véletlenségből ugyanezzel a stílussal.
Nem tartom ezt pofátlan viselkedésnek.
Elképzelhető, hogy amit írtál vagy Te magad egyáltalán nem érdekli őt, vagy te vagy a napi századik üzenetküldő. Spambe nem akar rakni csak 10 kéretlen üzenet után.
Ha nem tetszik a viselkedése akkor ne írj neki üzenetet. Így őt is és a gyakori népét is megkíméled. Feleslegesen problémázol ezen. Mindenki másképp használja a közösségi médiát.
A múltkor írtam a Tankcsapda énekesének és nem válaszolt. Szerinted akkor most ő bunkó? Gondolom én voltam a sokadik aki írt és nem foglalkozik vele.
Javaslom szakadj le a telefonról és az internetről majd menj ki a szabadba egy kis túrára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!