Nyaron kolcson adtam egy ismerosomnek 220 ezer forintot. Meg nem adta vissza es nem valaszol. Mit tudok tenni?
2 - a tartozásokat nem így szokták eladni :D
100-ért átveszed és visszaszerzed úgy, hogy a haja szála sem görbül, és te kapod a 250-et, így 150 a tiszta hasznod :D
A képernyőfotó nem bizonyíték. Az nem bizonyítja, hogy oda is adtad. Még azt sme, hogy vele beszéltél valóban.
EZ tanulópénz volt. Máskor szerződés nélkül nem adsz kölcsön.
#1: ". Ne aggódj, nem kell bizonyíték. "
AKkor lécci add már vissza azt az 5 millát, amit szeptemberben adtam neked kölcsön. Holnap megyek az ügyvédemhez.
Jol tudom, hogy ez nem volt jo dontes, de szerelmes voltam es megbiztam benne. Korabbi paromnak tobbet adtam kolcson, de o becsuletesen fizeti nekem vissza a mai napig. Nem azzal van a baj, hogy szeretek segiteni az embereken, hanem hogy ezzel visszaelnek. Persze ez engem se vigasztal, mert en szivom meg.
Nem rosssz szandeku ember, visszaadna, csak tudom, hogy evek ota nehez helyzetben van es nem akarok neki tobb idot adni, mert le akarom zarni es tiltani ot.
Irtatok, hogy gyakoroljak ra nyomast, azt hogy kell?
Szia!
Tudom ez nem lesz nagy segítség de én is hasonló helyzetben vagyok.
Egy kollégámnak kölcsönadtam 80 ezer ft-ot (persze nem egyszerre) azóta sem adta meg.
Mindig azt mondta, hogy majd meg ekkor meg akkor. Én naívan hittem neki de tanuktam belőle, hogy soha senkinek ne adjak kölcsön.
29/N
Ez tanulopenz volt.
De ha vannak nagy darab ismeroseid, kerj toluk segitseget, es talalkozzatok a hazuknal, ugy, hogy biztos, hogy otthon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!