Lányokhoz szólna a kérdés Miért van az hogy nem válaszol a többségetek társkeresőkön, vagy ha párba is állunk indokolatlanul megszakad a beszélgetés?
Például tinderen párba állunk,heteken keresztül nem válaszol a többség, pedig normális dolgokat irok, mondjuk valami bókot az egyik képéről vagy kedvenc dolgairól felteszek egy kérdést, amit a biójában olvasok. Ilyen komolytalan hölgyek használnak ilyet?
F/20
Nekem általában oka volt, ha nem válaszoltam. Legtöbbször az, hogy az illető egyértelműen nem olvasta el a profilomat. Egyrészt nem azért töltöttem ki, hogy aztán egyenként mindenkinek végig kelljen mondogatnom ugyanazt, másrészt meg ne írjon rám, ha annyira nem érdeklem, hogy el se olvassa, amit írok magamról.
A másik meg, ha olyan írt rám, aki a saját profilját nem töltötte ki rendesen, vagy csak ilyen teljesen személytelen nulla dolgokat írt magáról, pl. hogy "csinos lánnyal ismerkednék". Vagy ha borzalmas helyesírása volt és/vagy nem tudott fogalmazni. Írásos beszélgetésnél az is nagyon fontos szerintem, hogy ne egy fél órába kerüljön értelmezni egy mondatot a pocsék íráskép miatt.
Ezeken felül volt olyan, hogy egy-egy emberrel valamiért egyből gördülékenyen ment a beszélgetés, és olyankor a többiek háttérbe szorultak, hiába írtak értelmes dolgokat. Később meg elfeledkeztem róluk, meg jöttek azóta új üzenetek stb. A társkeresőzés is olyan, hogy jókor kell lenni jó helyen.
4 opciót tudok elképzelni:
- nem nagyon használja a tindert, csak mikor épp nincs jobb dolga, így nem is olvasta az üzenetet (mire meg látja, már régi és így nem válaszol)
- annyian írnak neki, hogy nem tud mindenkivel beszélgetni, szóval csak a szimpatikusabbaknak ír vissza
- épp beszélget mással, akivel alakul a dolog és így nem kezd el másokkal beszélgetni
- nem is keres senkit, csak kipróbálta kíváncsiságból
2. Ezt általában le is írják ha rendesek.
3. Én mindenkiét elolvasom, szerintem alap.
A profilomba írok dolgokat, amiket nem árt tudni. Volt egy lány, akinek kiderült túl alacsony vagyok, sajnos nem olvasta el a profilom pedig benne van hogy 160 magas vagyok.:D
Érettségi bizonyítványomhoz hűen szoktam írni.
Tényleg olyan, ahogy írtad: jókor jó helyen. Csak türelem kell hozzá szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!