Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Furcsa ha valakiből agressziót...

Furcsa ha valakiből agressziót vált ki Messengeren a "Látta" jelzés? Ha látta de nem válaszol a másik

Figyelt kérdés
És legszívesebben pofon verné miatta a másikat
2022. máj. 7. 18:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az idiotizmus jele. Mi a fszér kellene válaszolnia?
2022. máj. 7. 18:11
 2/9 anonim ***** válasza:
26%
Igen én is. Akkor mondja azt hogy nem ér rá, vagy addig ne nyissa meg. Az hogy láttamozza és elolvassa kb 3mp. Megírní akármit legyen max. 10mp.
2022. máj. 7. 18:16
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Megállsz az autóval a pirosnál, rányomsz az értesítőre, megnézed az üzit, közben vált a lámpa, és te inkább a vezetéssel foglalkozol, mint hogy válaszolnál a messengeren. K nagy pofont érdemelsz érte.

Ülsz az egyetemen a gyakorlaton, épp nem kell semmit írnod/csinálnod, ezért elolvasod az üzit, de mire válaszolnál, már olyan dolgok hangzanak el, amiket muszáj jegyzetelned, mert fontosak. Pofont érdemelsz, mert inkább a tananyaggal foglalkozol, mint az azonnali válasszal a messengeren.

És lehetne ezt még folytatni...

Utálatos egy dolog ez a messenger, ha önző és követelőző emberekkel kell rajta kapcsolatot tartani.

2022. máj. 7. 18:59
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Az előttem szólókkal is egyetértve, mellesleg nem tűnt még fel , hogy a messenger már egy évtizede is szinte teljesen random, összevissza jelezte a "látta" dolgot!

Sőt, tovább megyek: Az "elérhető" állapot, valamint az üzenet kézbesítési állapota is kb. véletlenszerű.

Konklúzió: Te nem vagy normális.

2022. máj. 7. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Nem furcsa, hogy vannak veszelyesen agressziv emberek, csak szomoru.
2022. máj. 7. 23:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés!!

Ha vkit megcsörgetek messengeren akinél azt írja hogy zöld pötty, jelenleg elerhető” és egyszer kicsörög,és utána kiíja h XY nincs válasz, akkor az azt jelenti hogy : -kinyomott?

Vagy - Már nem elerhető(nincs fenn), csak a messenger szarul mutatja?

2022. máj. 9. 18:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Sztem az is bunkóság h vki kinyomja. A messenger hívást, anélkül h írna hogy “bocs nem jó most”. Mibe kerül ezt leírni, 5mp?

Főleg h tudom, hogy nem vezetett ,hanem feküdt az ágyon.

2022. máj. 9. 18:28
 8/9 anonim válasza:
100%
Én azt gondolom, hogy ha a másikat abszolút nem érdekelné, amit írtunk, akkor meg se nyitná az üzenetet! Legalábbis én sose láttamozok le egy olyan üzenetet,amire bármilyen okból kifolyólag tudom,hogy úgyse fogok válaszolni. Viszont szokott velem olyan helyzet lenni, hogy van időm elolvasni az üzenetet, de egy nagyon rövid választ is fénysebességgel kéne leírnom. Aztán az emberrel előfordul, hogy később el is felejti, de ez nem a másik személy ellen irányul! 🙂
2023. márc. 4. 16:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha egyszer - egyszer elõfordul , de amùgy megbìzhatò az illető akkor nem akadok fent. Viszont mikor valaki rendszeresen ezt csinàlja plàne mikor meg is van beszèlve valami.. azt elküldöm a büdös picxàba!! Aztàn mehet megsèrtődni.

Egyszer volt egy nagy szerelmem .

Megìgèrte, hogy 2-kor ràm fog ìrni Viberen.

Nem ìrt ràm.

Infok: Mert nem voltam online mikor ő fellèpet viberre..

Mivel ez nem az első esett volt elküldtem a picsàba.

Màr nem a szerelmem..

2023. jún. 22. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!