Furcsa ha valakiből agressziót vált ki Messengeren a "Látta" jelzés? Ha látta de nem válaszol a másik
Megállsz az autóval a pirosnál, rányomsz az értesítőre, megnézed az üzit, közben vált a lámpa, és te inkább a vezetéssel foglalkozol, mint hogy válaszolnál a messengeren. K nagy pofont érdemelsz érte.
Ülsz az egyetemen a gyakorlaton, épp nem kell semmit írnod/csinálnod, ezért elolvasod az üzit, de mire válaszolnál, már olyan dolgok hangzanak el, amiket muszáj jegyzetelned, mert fontosak. Pofont érdemelsz, mert inkább a tananyaggal foglalkozol, mint az azonnali válasszal a messengeren.
És lehetne ezt még folytatni...
Utálatos egy dolog ez a messenger, ha önző és követelőző emberekkel kell rajta kapcsolatot tartani.
Az előttem szólókkal is egyetértve, mellesleg nem tűnt még fel , hogy a messenger már egy évtizede is szinte teljesen random, összevissza jelezte a "látta" dolgot!
Sőt, tovább megyek: Az "elérhető" állapot, valamint az üzenet kézbesítési állapota is kb. véletlenszerű.
Konklúzió: Te nem vagy normális.
Kérdés!!
Ha vkit megcsörgetek messengeren akinél azt írja hogy zöld pötty, jelenleg elerhető” és egyszer kicsörög,és utána kiíja h XY nincs válasz, akkor az azt jelenti hogy : -kinyomott?
Vagy - Már nem elerhető(nincs fenn), csak a messenger szarul mutatja?
Sztem az is bunkóság h vki kinyomja. A messenger hívást, anélkül h írna hogy “bocs nem jó most”. Mibe kerül ezt leírni, 5mp?
Főleg h tudom, hogy nem vezetett ,hanem feküdt az ágyon.
Ha egyszer - egyszer elõfordul , de amùgy megbìzhatò az illető akkor nem akadok fent. Viszont mikor valaki rendszeresen ezt csinàlja plàne mikor meg is van beszèlve valami.. azt elküldöm a büdös picxàba!! Aztàn mehet megsèrtődni.
Egyszer volt egy nagy szerelmem .
Megìgèrte, hogy 2-kor ràm fog ìrni Viberen.
Nem ìrt ràm.
Infok: Mert nem voltam online mikor ő fellèpet viberre..
Mivel ez nem az első esett volt elküldtem a picsàba.
Màr nem a szerelmem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!