Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az, hogy az ismerőse...

Miért van az, hogy az ismerőseim (szinte az összes) látja az üzenetet, amit küldtem neki messengeren, de nem válaszol rá?

Figyelt kérdés
Ez nem bunkóság? Én mindig azonnal válaszolok, ha látom, hogy valaki írt. Ti mit gondoltok ezekről az emberekről?

2015. okt. 14. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, vagy nem kíváncsiak rád, vagy nincs idejük rá. Csak megnézik, és ha fontos azonnal reagálnak, ha pedig nem akkor halogatják. "Majd amikor ráérnek.."

Én személy szerint nem beszélek olyan emberekkel akikről tudom, hogy nem tisztelnek meg ennyivel.

2015. okt. 14. 20:48
 2/6 A kérdező kommentje:
De a húsz emberből, akivel beszélek, 17 ezt csinálja és az így nem megoldás, hogy ne beszéljek velük
2015. okt. 14. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
ne irj nekik, amig ok nem irnak, vagy te se azonnal reagalj. mas megoldasom nincs erre a helyzetre. orulj, hogy az a 3 reagal egybol
2015. okt. 14. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:
ja,velem is ezt csinálják,és szerintem bunkóság
2015. okt. 14. 22:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket és a tanácsokat :)
2015. okt. 15. 06:50
 6/6 anonim ***** válasza:
58%

Hát azért ha a többség ezt csinálja, akkor lehet magadba kéne nézni. Érdekes és fontos dolgokat írsz? Vagy állandóan mindenkit bombázol az üzeneteiddel, amiknek igazából semmi tartalma, csak kényszeresen csevegni akarsz? Mert az egy idő után szörnyen unalmas, nem mindenki akar egész nap a messengeren lógni és a semmiről társalogni. Van, hogy az embernek dolga van vagy egyszerűen nincs ehhez kedve. Az írott üzenetváltás előnye, hogy nem kell azonnal reagálnod.

Ha meg fontos mondanivalód akad, vedd a fáradtságot és közöld személyesen vagy legalább telefonon hívd fel az illetőt, ne üzengess.

2015. okt. 15. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!