Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ,hogy rám írjon van felhívjon messengeren? Nagyon hiányzik. Bele ürülök a hiányába. 17/L
Hívott pár napja nem tudtam felvenni. Azóta nem elérhető... De nem tiltott azt tudom.
Talin azt mondta egy két hétig nem fogom tudni elérni telón meg messen se.
De kedden hívott 10 óra után messen, kár hogy nem tudtam felvenni. Telószáma se kapcsolható. De mikor elutazik az sose kapcsolható. Azzal nincs gondom. Mondta 1-2 aztán még talizunk. Hogyan vészeljem át azt az időt? Megöl a hiány.
Azt vágod, hogy ez mennyire csak egy gagyi kifogás? Más csajokat dug, unja a pofád és ezért nem akar veled folyamatosan kontaktolni.
Hallod, voltam már Észak Koreában, keltem már át a Góbi sivatagon nomádokkal, éltem kanadában indiánokkal, és még sorolhatnám, de olyan nem volt még hogy 2-3 napig ne tudjak értelmes jelt adni, üzenetet váltani valakivel akivel akarok. Azzal kommunikálsz, akivel akarsz. Ha nem megy, akkor az akarat hiányzik, nem a lehetőség. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!