Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szakítanál a csajoddal ha nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál a csajoddal ha nem szeretné hogy hozzáérjél?

Figyelt kérdés

Tehát A jár a B-vel, mindketten bejönnek egymásnak. A azonban (lány) nem szereti hogy B hozzáér, de egyáltalán. 3 hónapos a kapcsolatuk.

A-ról azt kell tudni, hogy gyerekkorában zaklatta az Apja, majd 13 évesen megerőszakolta egy random pasas az utcán, ezeket egyáltalán nem heverte ki, pedig pszichológushoz is járt. Most 16 éves

tegnapelőtt 11:41
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Ha szereti, akkor türelmes. Ha nem eléggé, jobb, ha békén hagyja.
tegnapelőtt 11:43
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

A kulcsszó, hogy "járt".

Ezek szerint sokat nem segített. Vagy újabb látogatások kellenének vagy másik doki.

Lehet az ember akármennyire türelmes, de a végtelenségig ez nem megy, ha közben semmi javulás nincs.

Az is elképzelhető, hogy ha A még ennyire nincs túl a traumán, talán korai volt belekezdeni egy kapcsolatba.

tegnapelőtt 12:29
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Én teljes mértékben megértem a traumát, egyedül az nem világos, hogy miért kezd bele valaki egy kapcsolatba ilyen állapotban. Ez egy dologhoz vezet, egy újabb traumához, hiszen előbb-utóbb szakítás lesz a vége. Értem, hogy a türelem egy fontos alapfeltétel egy kapcsolatban, de ha a kezét se foghatja, meg sem ölelheti, csókról se lehet szó, akkor egész egyszerűen nincs meg az a kapcsolat, amiben lehetne türelmesnek lenni.
tegnapelőtt 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudok elképzelni egy kapcsolatot ölelés, érintés nélkül. Nem a szex részére gondolok, hanem a hétköznapi kedvességről.

Szóval nekem nem. Megértem a problémáját elfogadom, kívánom, hogy meg tudja oldani. De ő is értsem meg engem.

Egyetértek azzal, hogy akinek ilyen komoly gondjai vannak, annak valószínűleg nem is kéne párkapcsolatba kezdeni, hanem tovább dolgozni, hogy valahogy fel tudja ezeket dolgozni.

tegnapelőtt 12:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kiegészítés: egy pszichológus nem tudja megoldani a gondjaidat, csak segíteni tud, hogy te megoldjad őket. Ez a helyzet például egy tök jó lehetőség lenne arra, hogy leküzdje a félelmeit, lenne hozzá segítsége is, de ha nem él ezekkel, akkor sosem tud majd megbízni senkiben és nem lesz jó élete.
tegnapelőtt 12:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Idő kell neki és itt nem csak hónapokról, hanem akár évekről is lehet szó.
tegnapelőtt 15:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 3. írja.

Ez így nem kapcsolat, nem is szabadna belerángatnia a másikat.

tegnapelőtt 18:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
ölelés, összebújás nélkül hosszútávon (jelen esetben 3 hónapig) nem tudnék meglenni. szexuális dolgok nélkül igen, akár teljesen is, de a nagyon alap érintések a minimum dolgok számomra. nekem is vannak traumáim, de ha nem bízik bennem annyira, hogy a kezét megfoghassam, akkor az nem is kapcsolat igazából. de nem voltam még az érem ezen oldalán, így nem tudom, milyen lenne a hozzáállásom, ha az "életem szerelménél" ez lenne a helyzet.
tegnapelőtt 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!