Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt szakítanátok?
Figyelt kérdés
Ha a szerelmetek (aki fiú) szájon puszilná a legjobb lány barátját?2021. júl. 9. 19:27
A kérdező szavazást indított:
Szakítanék
Nem szakítanék, ez nem megcsalás
53 szavazat
3/8 anonim válasza:
Még szép. Nálam olyan eleve nincs, hogy szájrapuszi, az csók, nincs mit szépíteni rajta.
4/8 anonim válasza:
3# a csók nyelves, de tény hogy egyik sem elfogadható:D
5/8 anonim válasza:
kérdés: mióta vagytok együtt? ezt régebben is csinálták? beszéltetek ilyenekről? Van e/volt e bármi köztük régebben?
Szerintem beszéld meg vele, hogy téged ez kényelmetlenül érint, nem szeretnéd, hogy ezt csinálja, ne szakíts vele rögtön.
Egy szájrapuszi nem csók és biztos hogy nem megcsalás
6/8 anonim válasza:
"és biztos hogy nem megcsalás" Ohh, dehogyisnem.
8/8 anonim válasza:
Beszélj vele. Ebben a helyzetben én nem szakítanák rögtön, de azért a bizalmam megrendülne. Én sem puszilgatom a fiú barátaimat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!