Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen a szerelem? Lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a szerelem? Lehet látni valakin ha szerelmes? 16/L

Figyelt kérdés

Igazából a véleményeteket szeretném kísérni. A bátyjámról lenne szó aki 19 éves. Van egy 18 éves lány ismerősünk akivel mostanában többet talizunk. Nekem bátyjám élét fura, és szerintem szerelmes. Volt hogy mentünk valahová és tesóm vezetett. A lánnyal mi ketten hátraültünk a kocsiban. Nekem feltűnt az hogy tesóm folyton a tükörbe nézett (az átlagosnál többször) és nagyon egyértelmű volt hogy a lányt nézi. Főleg hogy egy picit le is tértünk az útról annyira nézett a tükörbe (szerencse hogy nem volt árok). Ekkor találkozott a lánnyal először. Azóta folyton kérdezget engem hogy mivan a lánnyal, láttam e a suliba a folyosón stb (egy középsuliba járunk). Mondtam neki hogy belázasodott és otthon maradt. Erre rögtön ugrani akart hogy ő megy és mellette szeretne lenni, elkísérni orvoshoz stb.

Miért viselkedik így? Elsőre így beleszerethetett a lányba?

tegnap 19:29
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Kérni* ne haragudjatok kijavított a telóm🙁
tegnap 19:29
 2/16 anonim válasza:
100%
Elképzelhető, hogy tetszik neki.
tegnap 19:52
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Elég valószínű, hogy nagyon megtetszett neki. Volt már korábban barátnője? Mert ha nem, akkor végképp érthető, hogy minden lehetőség felkelti a figyelmét.
ma 06:57
 4/16 A kérdező kommentje:
3. Nem volt még neki. Szerintem ezért ilyen béna😅
ma 07:21
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
#4 Akkor így érthető, egyszerűen rámozdul minden lehetőségre. Nem bénaságról van szó, legalábbis ezek alapján nem úgy tűnik.
ma 07:24
 6/16 Sanyi2025 ***** válasza:
ma 08:08
 7/16 A kérdező kommentje:
5. Azért mondtam hogy picit béna,mert látszik rajta hogy nagyon zavarban van, és beszélni is alig tud🥲😅
ma 08:43
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
#7 Ez nem bénaság, hanem önbizalomhiány.
ma 09:11
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

Micsoda redflag csavo.

Alig ismeri, de amikor a csaj beteg olyanokat mond hogy mellette akar lenni, el akarja kiserni orvoshoz wtf..

ma 09:59
 10/16 A kérdező kommentje:
9 szerintem azzal nincs probléma hogy segíteni szeretne neki és aggódik érte. Igaz hogy nemrég ismerte meg, de sokat beszélgettek
ma 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!